Ensitreffit-Miika tekee päätöksen: "Turhaa kiduttaa itseään pidempää"

Miikan ja Tuulan suhde on ajautumassa umpikujaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kauden 12. jaksossa turkulaisen Tuulan ja helsinkiläisen Miikan suhde on ajautumassa umpikujaan. Pariskunta on aikaisemmin keskustellut kommunikaatio-ongelmistaan ja väärinkäsityksistään.

Tällä kertaa parin väliset kommunikaatiohaasteet iskevät jälleen vasten kasvoja ja Miika tekee dramaattisen ratkaisun. 

– Siitä on nyt pari päivää aikaa, kun Miika mulle puhelimitse ilmoitti, vähän yllättäen, että tää meidän juttu on nyt tässä. Se oli vähän sellainen ilmoitusluontoinen asia, kun se mulle tuotiin julki, Tuula kuvailee jakson aluksi. 

Miika kertoo kameralle päätöksensä taustoja: 

– Semmoisista pienistä jutuista kasaantuu helvetinmoinen kasa. Et oli helvetin paljon helpompi vaan todeta, ettei jatketa tätä yhteistä matkaa, mikä meillä on alkanut. Tuulallehan se tuli aika puskista.

Miikan mukaan hän ei ole pitkään aikaan pystynyt keskustelemaan Tuulan kanssa asiasta.  

– Muistan, kun olen Tuulan ensi kertaa kohdannut. Ne kolme ensimmäistä päivää meidän häämatkasta... hän on ollut ihan eri ihminen, kuin tällä välin, mitä olen häneen päässyt tutustumaan. 

Hän kertoo jaksossa myös ystävälleen päätöksensä taustoista ja läheisyyden puutteesta. 

– Jos toinen ahdistuu pelkästään, jos halaa, silloin se menee vaikeeksi itselle. Itse tykkään kosketuksesta ja läheisyydestä. Turhaa kiduttaa itseään enää pidempää, kun tietää sen loppullisen vastauksen.

Myöhemmin jaksossa Tuula matkustaa Turusta Helsinkiin keskustelemaan Miikan kanssa. Katso ylhäällä olevalta videolta parin keskustelu!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat