Ensitreffit alttarilla -jakso keräsi somekansalta aimo annoksen kommentteja – Miikan sohvaa koristava karvapeite ei vakuuttanut Twitterissä

0:56
Ensitreffit alttarilla -pari yllättyy: "Onko liian roisi?"

Twitterissä kommentoitiin jälleen ahkerasti tuoretta Ensitreffit alttarilla -jaksoa.

Tiistain Ensitreffit alttarilla -jaksossa helsinkiläiset Niina ja Lari nähtiin muuttopuuhissa, kun noin kuukausi sitten avioitunut pariskunta muutti saman katon alle. Niina pakkasi Helsingin Vuosaaren asunnostaan kimpsut ja kampsut ja suuntasi asumaan Larin osoitteeseen.

Pariskunnan suuri harppaus ei jäänyt aina ajan hermoilla olevalta Twitter-kansalta huomioimatta. Mikäli twiittaajia on uskominen, oli Niinan ja Larin päätös muuttaa yhteen oikea.

– Oliko nää nyt olleet kuukauden naimisissa? Ja nyt muutetaan yhteen oikeasti? Hurjaa! Go Niina ja Lari, eräs Twitter-käyttäjä kannustaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jaksossa nähdään, kun Niina pyytää aviomiestään ajamaan muuttoauton ovensuulle. Lari vastustaa ajatusta, sillä tuolloin muuttoauto peittäisi hänen mukaansa pelastustien. Vaikka Lari lopuksi suostui vaimonsa toiveeseen, huomioitiin myös pelastustiekommentti Twitterissä.

– Pelastustie on Larille pyhä paikka. Siihen ei voi pysäköidä muuttoautoa edes hetkeksi. Mielummin pitkä kantomatka, selkäsärky ja kolottavat nivelet kuin väärin pysäköity auto, eräs twiittaaja kommentoi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Koirankarvoille sohvalla ei Twitter-kansan arvostusta heru. Jaksossa nähdään, kun Miika, Tuula, sekä Miikan koira Kylo viettävät aikaa sohvalla oleillen. Kohtauksessa näkyy, kuinka Miikan musta sohva on koirankarvoja väärällään.

– Onko tuo Miikan sohva vähän imurointia vailla? Eräs Twitter-käyttäjä kummastelee.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kenties eniten Twitterissä keskustelua herättänyt,  tiistain jaksossa nähty kohtaus oli, kun Henna kertoi joutuneensa viemään toisen rakkaista kissoistaan lopetettavaksi. Leevi-kissa jouduttiin nukuttamaan ikiuneen sairastelun seurauksena.

Moni Twitter-käyttäjä on osoittanut Hennalle tukensa suuren surun keskellä. Myös Hennan aviopuoliso Sami saa somekansalta kiitosta lohduttavan asenteensa vuoksi.

– Itkin kissan kohtaloa ja oon ihan Henna ja Sami fani, yksi twiittaaja kirjoittaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Eiih, alkaa itkettää kun tulee mieleen hetki jolloin hain oman koiran tuhkat, toinen komppaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja