Ensitreffit-morsiamen puhelimesta paljastuu ikävä yllätys – puoliso sanoo suorat sanat: "Vähän voi miettiä, miltä musta on tuntunut"

Miikan ja Tuulan välit kiristyvät Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, kun Miikalle paljastuu, että hänen tuoreella vaimollaan on yhä Tinder puhelimessaan.

Turkulainen Tuula on aiemmin sanonut Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa, että hänellä ja hänen tuoreella aviomiehellään Miikalla tuntuu olevan erilaisia näkemyksiä läheisyydestä. Pari nosti kameroille puhuessaan esiin myös kommunikaatio-ongelmat.

Parin välit kiristyvät entisestään, kun Miika ilmaisee ääneen turhautumisensa vaimonsa käytökseen tiistain jaksossa hyvin suorasukaisesti.

– Itsellä on heikot fiilikset koko homman suhteen. Häämatkan aikana paljastui, että Tuulalla on edelleen Tinder ladattuna puhelimeen. Vaikka hän ei sitä aktiivisesti käytä, se on vähän nihkee, Miika sanoo kameroille.

Toiseksi konkreettiseksi asiaksi hän nostaa sen, että hänestä tuntuu, että Tuula toivoisi etäsuhdetta.

– Tai häntä ylipäätään on ruvennut ahdistamaan meikäläisen läheisyys, pohtii Miika, joka kokee vaimonsa työntävän häntä pois.

Tiistain jaksossa nähdään, kun Miika saapuu näiden mietteiden jälkeen koiransa kanssa Tuulan kotiin Turkuun ensimmäistä kertaa. Hän kysyy lähes heti hyvin suoraan, millaisia ajatuksia Tuulalla on ollut häämatkan jälkeen.

– Justhan me vasta sieltä tultiin. Mulla on oikeastaan aika hyvä fiilis, Tuula toteaa.

– Okei. Mulla ei itselle jäänyt oikein hyvä fiilis häämatkasta, Miika puolestaan pamauttaa Tuulan hämmästykseksi.

Tuula kertoo myöhemmin kameroille, että keskustelu pääsi yllättämään hänet täysin.

– Luulin, että asiat on suhteellisen hyvin, hän hämmästelee myös Miikalle, joka nostaa taas esiin Tinderin.

– Vähän voi miettiä, miltä musta on tuntunut, kun on ollut ihastunut ja toinen alkaa kertoa Tinder-juttuja, tämä napauttaa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat