Ensitreffit-Miian ensijärkytys alttarilla: Ei tämä ole se tumma mies, jota odotin

Ensitreffit alttarilla -morsian Miia odotti kohtaavansa alttarilla tumman sulhasen. Miian yllätykseksi vastassa olikin vaalea Olli.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisessa jaksossa seurattiin, kuinka asiantuntijoiden toisilleen valitsemat Olli ja Miia kohtasivat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla.

Miia myöntää jännittäneensä kovasti ensikohtaamista sulhasensa kanssa.

– Minulla ei varmaan ikinä ole ollut niin kova stressi päällä kuin silloin hääaamuna. Kaverit sanoivat, ettei jännitys näkynyt minusta, mutta kyllä sisällä kuohui ja jännitti todella paljon, morsian kuvailee.

Jännittävin oli kuitenkin hetki, jolloin Miian tuli astella tulevan puolisonsa luokse, kaikkien häävieraiden eteen.

– Olin jotenkin ajatellut, että tuleva mieheni olisi tumma, ja kun näin Ollin, ajattelin, että hetkinen, ei tämän näin pitänyt mennä, ei tämä ole se tumma mies, jota odotin, Miia nauraa.

– Mutta tässä ei nyt ollutkaan ulkonäöstä kyse, vaan enemmänkin siitä muusta sopivuudesta, morsian miettii.

Lopulta, sulhasen viereen päästyään Miian jännitys helpotti.

– Kun näin Ollin silmät, olin helpottunut. Hänellä oli niin lempeä katse. Ajattelin, että tämä ei voi olla mikään huono juttu.

"Tästä nyt sitten eteenpäin"

Myös Olli kertoo olleensa helpottunut Miian nähtyään.

– Kiinnitin huomiota kasvoihin ja Miian ulkonäköön: asuun, siihen, miten hiukset oli laitettu ja millaiset kengät hänellä oli jalassaan, sulhanen kertoo.

– Vaaleanpunainen mekko viesti siitä, että kyseessä oli hyvin naismainen henkilö. Lisäksi asuvalinta oli aika persoonallinen, ettei ollut perinteinen valkoinen mekko, jota häissä yleensä käytetään, mies miettii.

Kaiken kaikkiaan ensikohtaamisesta jäi Ollille positiiviset tunnelmat.

– Sen jälkeen, kun Miia oli kävellyt viereeni, ajattelin, että hyvä juttu ja tästä nyt sitten eteenpäin. Odotin, miten asiat menevät jatkossa ja kuinka tutustuminen lähtee liikkeelle.

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat