Ensitreffit-parin hääonneen tulee heti särö – 800 kilometrin välimatka hätkähdyttää: "Ainoa miinus"

0:45
Katso videolta Jannen ja Einon keskustelu välimatkasta.

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa toisensa saavat Janne ja Eino. Vihkiseremonian jälkeen pariskunnalle käy ilmi, että he asuvat lähes 800 kilometrin päässä toisistaan.

Rakastettu Ensitreffit alttarilla -ohjelma on saanut uuden version. Ensitreffit alttarilla 2.0 -uutuusreality nähdään MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkovauhdilla. 

Neljännessä jaksossa päästään seuraamaan Einon ja Jannen häitä. 

Rovaniemeläinen Eino, 36, työskentelee ravintolapäällikkönä pienessä viihtyisässä ravintolassa. 44-vuotias hyvinkääläinen Janne toimii kiinteistönvälittäjänä omassa yrityksessään.

Kun Eino ja Janne tapaavat toisensa alttarilla, on kemia käsinkosketeltavaa. Pari vaihtaa lämpimiä katseita ja hentoja hymyjä. 

– Minulla on tosi hyvä fiilis ja Eino vaikutti aivan ihanalta ihmiseltä, Janne hehkutti kameralle vihkiseremonian jälkeen. 

Kun kaksikko pääsee tutustumaan toisiinsa paremmin kahdenkeskisessä keskustelussa, käy ilmi, että parin välillä on lähes 800 kilometriä välimatkaa. Jannelle välimatka tuntuu olevan ongelma.

– Etkä ole! Ethän sinä voi olla niin kaukaa, Janne 

– Janne vähän hätkähti sitä, kun sanoin, että olen Rovaniemeltä. En itse koe sitä minkäänlaisena ongelmana. Fyysiset kilometrit ovat aina vain euroja ja kilometrejä, Eino sanoo.  

– Ainoa miinus tässä on, että hän asuu Rovaniemellä. Että niin kaukana, Janne miettii.

Pääseekö pariskunta välimatkan ylitse ja jatkamaan hääjuhliaan? Katso koko jakso MTV Katsomosta!

Ensitreffit alttarilla 2.0 MTV Katsomossa maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja