Ensitreffit-Esa saamastaan somehuomiosta MTV:lle: "Kadullakin on tullut faneja vastaan"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Esa on sulattanut suomalaisten sydämet.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja parit alkavat rakentaa yhteistä tarinaansa alttarilta.

Pieksämäeltä kotoisin oleva Esa tanssi ohjelmassa häitään Aliisan kanssa, mutta pari pitkän harkinnan päätteeksi eroon. Vaikka puolisoa ei ohjelmasta löytynytkään, Esa ehti kerryttää melkoisen fanijoukon kauden aikana. Miehen lupsakka luonne ja huolella mietityt hellyydenosoitukset ovat saaneet ihailijat huokailemaan sosiaalisessa mediassa.

– Kadullakin on tultu sanomaan, että ”myö fanitetaan sua”. Minua se on lähinnä ruvennut naurattamaan, että ei voi olla totta. Se on aika huvittavaa, Esa nauraa MTV.fin haastattelussa.

Esa kertoo saaneensa muutenkin runsaasti positiivista palautetta esiintymisestään ohjelmassa niin tutuilta kuin vierailtakin ihmisiltä.

– Treenisalilla ja töissä on tullut sellaista palautetta, että ihan sama mies se on työmaalla kuin telkkarissa. Ihan oma itseni olen ollut, tai näin kaikki ainakin sanovat. Se oli ehkä pieni yllätys itselleni. Ennakkoon vähän jännitti, että miltähän se mahtaa näyttää, hän toteaa.

Eropäätöksestä huolimatta Esa kokee, että matka ohjelmassa on ollut varsin opettavainen.

– Nyt tiedän pärjääväni hyvin itsekseen ja riitän sellaisena kuin olen. Sillä pärjää jo pitkälle, kun on vain oma itsensä. Elämä on muovannut tällaisen ihmisen kuin on ja tällaisena myös mennään, Esa summaa hyväntuulisesti.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lue myös:

    Uusimmat