Ensitreffit-Petri suuntaa rohkeasti sinkkumarkkinoille: ”Kyllä se oikea ihminen jostain vielä löytyy”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Petri ei ole menettänyt uskoaan parisuhteeseen.

Ensitreffit alttarilla on ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen matkansa alttarilta.

Yksi ohjelman neljännen kauden pareista oli Mari ja Petri. Kaksikko ei kuitenkaan löytänyt yhteistä säveltä häiden jälkeen vaan päätyi eroon noin kuukauden yhdessäolon jälkeen. Petri kertoo, että epäonnistuneen suhteen käsittelemisessä on riittänyt pohdiskeltavaa.

– Parisuhderintamalla on ollut hyvin rauhallista, ei ole ollut mitään sutinoita. On ollut hyvin aikaa miettiä, mitä tapahtui ja missä meni vikaan. Jollain tavalla tämä on ollut itsetutkiskelunkin aikaa. Se on tehnyt hyvää, Petri kertoo.

Vaikka rakkautta ei ohjelmasta löytynytkään, kokemus oli Petrille varsin opettavainen.

 – Matkan aikana huomasi aika hyvin ainakin sen, että millainen ihminen itse olen, ja millaisen ihmisen tarvitsen rinnalleni. Se oli hyvä koulu. Nyt tiedän paremmin, minkälaista ihmistä haen ja tavoittelen, Petri pohdiskelee.

Rankka kokemus ei saanut Petriä luopumaan toivosta ja miehellä riittää yhä uskoa uuteen parisuhteeseen. Petri kertoo suuntaavansa deittailumarkkinoille avoimin mielin.

– Kesällä oli vähän sellainen olo, etten jaksa enää tätä touhua, kun tämäkin meni poskelleen. Että ei taida sellaista ihmistä ollakaan, joka minulle sopisi. Mutta nyt, kun minun ja Marin jutusta on kulunut jo tovi, olen alkanut ajatella, että kyllä tässä vielä jaksaa. Kyllä se oikea ihminen jostain vielä löytyy, hän toteaa luottavaisin mielin.

– Lähden katsomaan, millaista markkina-arvoa meikäläisellä on. Rohkeasti vaan sinkkujen pariin, josko sieltä löytyisi mielenkiintoinen ihminen, Petri nauraa hyväntuulisesti.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Ensitreffit alttarilla -erikoisjakso tiistaina 14. marrakuuta AVAlla

Lue myös:

    Uusimmat