Mainos

Ensitreffit-sinkut jännittävät tulevan puolisonsa kohtaamista: "Tästä ei tule tähdenlentoa"

Ensitreffit alttarilla -ohjelman avausjaksossa päästään tutustumaan asiantuntijoiden valitsemiin pareihin ja kuullaan heidän ensitunnelmat ennen alttarille astelua.

Televisiokatsojat pääsevät tänään tiistaina 5. syyskuuta 2017 tutustumaan kuuteen sinkkuun, jotka menevät sokkona naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Ennen tulevan puolisonsa tapaamista moni osallistujista myöntää, että tuleva jännittää, mutta hyvällä tavalla.

– Vähän pelottaa ja kutkuttaa, toisaalta on malttamaton olo. Haluan jo nähdä mieheni ja olla hänen kanssaan, yksi naissinkuista huokaa.

– Yksi parhaimpia puheluita, mitä olen koskaan saanut oli se, kun minulle ilmoitettiin, että nyt se sopiva kumppani on löytynyt, yksi osallistujista iloitsee.

Pian häiden jälkeen tuore aviopari muuttaa asumaan saman katon alle. Joitain osallistujia mietityttää jo ennen puolison kohtaamista, miten sinkkuaikojen jälkeen oppii jälleen elämään yhdessä toisen ihmisen kanssa.

– Siinä on varmasti tottumista, kun olen niin pitkään ollut sinkkuna ja asunut yksin, yksi osallistujista pohtii.

Monet hakijoista kaipaavat tulevalta puolisoltaan kumppanuutta ja sitä, että toinen ihminen jakaisi arjen hyvine ja huonoine hetkineen.

Kaikilla tuleva puoliso ja alttarille asteleminen on pyörinyt tavalla tai toisella mielessä jo tovin.

– Se on jännää, miten ihan tuntematonta ihmistä ajattelee, että mitähän hän keilailee. Sitä miettii ihan pieniä juttuja, kuten missä hän asuu, minkä näköinen hän on, onkohan hän pitkä ja onkohan häntä jännittänyt ja pelottanut, yksi sinkuista paljastaa.

Mukaan on lähdetty tosissaan ja jokainen heistä toivoo, että alttarilla odottaa ”se oikea” loppuelämän kumppani.

– Siitä lähdetään, että tästä ei tule tähdenlentoa vaan vuosisadan isoimpia juttuja, yksi rohkeista osallistujista toteaa. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVAlla.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja