Mainos

Ensitreffit-pari tutustuu toistensa lähipiiriin: ”Esasta paljastuu uusia puolia”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa häitään tanssineet Aliisa ja Esa ovat päässeet tutustumaan toistensa ystäviin ja perheisiin. 

AVAn Ensitreffit alttarilla on lämminhenkinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat asiantuntijoiden valitsemat puolisot vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja aloittavat yhteisen tarinansa alttarilta.

Tiistaina 17. lokakuuta esitettävässä jaksossa palataan kesäisiin juhannustunnelmiin. Ohjelmassa naimisiin menneet Aliisa ja Esa viettivät juhannusta yhdessä Pieksämäellä. Seurueeseen kuuluivat tuoreen avioparin lisäksi Esan bestman AP, tämän tyttöystävä Outi ja parin pienokainen. Aliisa kertoo illan sujuneen iloisissa tunnelmissa.

– Minut otettiin tosi hyvin mukaan porukkaan ja oloni oli kotoisa. AP on kertakaikkisen huikea tyyppi ja mahtava bestman, ja Outin kanssa juttelimme paljon jo häissä. Odotin uutta tapaamista todella paljon, Aliisa muistelee MTV.fin haastattelussa.

Suhteen edetessä Aliisa ja Esa ovat käyneet tapaamassa myös toistensa vanhempia. Aliisa korostaa, että perheen ja ystävien tuki on ollut parille tärkeää.

– Esan vanhemmat on tosi mukavat ja vastaanotto oli lämmin, siellä oli kiva käydä. Katselimme Esan koulukuvia ja puhuimme paljon hänen nuoruudestaan, siinä sai uutta tietoa koko henkilöstä! Aliisa nauraa.

– Kyllä sitä ennakkoon mietti, että tykkäävätköhän he minusta ja ottavatko mukaan perheeseen. Jälkikäteen kummankaan ei varmasti ole tarvinnut pohdiskella moista, meillä molemmilla on lähipiiristä todella hyvä tuki.

Esan lähipiirin tapaaminen ja yhteinen aika ovatkin saaneet Aliisan näkemään puolisonsa aivan uudessa valossa.

– Kaverit kertovat kuitenkin ihmisestä. Esasta paljastuu uusia puolia ja uskon, että tunnen hänet taas vähän paremmin, Aliisa toteaa tyytyväisenä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 AVAlla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.