Mainos

Ensitreffit alttarilla -tähti sarjaan lähdöstä: Vanhemmat suhtautuivat aluksi skeptisesti

Englannin ja espanjan kielen lehtorina työskentelevä 31-vuotias Heidi sai selitellä vanhemmilleen suosittuun Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistumistaan.

Turussa asuva Heidi työskentelee englannin ja espanjan lehtorina yläasteella. Hän ei hakenut ohjelmaan hetken mielijohteesta, vaan oli hautonut asiaa jo useamman vuoden. Kun tähdet olivat kohdillaan, päätti Heidi kuunnella sydämensä ääntä.

– Kun ensimmäinen tuotantokausi tuli ulos tv:stä, muistan että ajattelin, että onpa hirveä ohjelma. Kun sitten aloin seurata sarjaa, huomasin, kuinka hienosti siinä käsitellään parisuhdetta.

– Ihastuin sarjaan, mutta olin ensimmäisen kauden ja toisen kauden aikana parisuhteessa. Kun kolmannelle kaudelle haettiin pareja, päätin ilmoittautua mukaan. Olin ollut vähän alle vuoden sinkkuna ja ajattelin, että nyt on minun aikana, Heidi sanoo. 

Naisen läheiset ovat olleet hänen tukenaan ja kannustaneet häntä häiden edellä, vaikka hänen vanhempansa suhtautuivatkin asiaan aluksi pienellä varauksella.

– Kun kerroin ystävilleni hakevani mukaan ohjelmaan, kaikki sanoivat, että ehdottomasti. Vanhemmat olivat aluksi hieman skeptisiä, mutta äitini oli onneksi seurannut ohjelmaa, joten hän kannusti minua. Isälleni ohjelmaan hakeminen tuli hieman yllätyksenä, mutta kyllä hänkin lopulta sopeutui asiaan.

Rinnalleen Heidi toivoo puolisoa, jonka kanssa voi nauraa, jakaa kiinnostavia asioita ja matkustaa. Hänellä on takanaan kaksi vakavampaa suhdetta, joista toinen kesti noin puolitoista vuotta ja toinen vuoden ajan.

– Kummatkin olivat hyviä suhteita, mutta ne eivät kuitenkaan kantaneet pidemmän päälle. Opin molemmista suhteista paljon ja erityisesti itsestäni. Nyt olen ollut yli vuoden sinkkuna. Tämä on juuri sopiva ajankohta aloittaa uusi parisuhde, Heidi sanoo.

Ensitreffit-asiantuntijat osallistuivat MTV:n suureen seksikeskusteluun. Katso video!

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla 6.9. alkaen kello 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.