Mainos

Vauvan saanut Ensitreffit alttarilla -pari tsemppasi sinkkuja Ylellä - lohdullinen neuvo kumppanin etsintään

AVAn Ensitreffit alttarilla -sarjan toiselta kaudelta tutut Sari ja Antti vierailivat maanantaina Ylen A2-illassa. Keskusteluohjelman illan teemana oli lisääntyminen.

Ensitreffit alttarilla -sarjan kolmas kausi pyörii parhaillaan AVAn tiistai-illoissa. Edellisen kauden ikimuistoisena rakkaustarinana muistetaan Sarin ja Antin kohtaaminen ja suhde, joka eteni toisen kauden aikana kuin sadussa. Toisensa televisio-ohjelman kautta löytänyt pari sanoi tahdon ensitreffeillä kesäkuussa 2015, ihastui, rakastui ja perusti perheen. Sarin ja Antin esikoinen, poika, syntyi maaliskuussa 2016.

Ylen A2-illassa käsiteltiin maanantaina lisääntymistä. Tai paremminkin sen puutetta ja lapsikatoa. Alkuvuonna Suomessa kuoli enemmän ihmisiä kuin syntyi. Ohjelmassa vierailleet Sari ja Antti kertoivat omia kokemuksiaan rakkauden syntymisestä.

Sari ja Antti olivat ohjelmaan hakiessa valmiita vakiintumaan. Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijoiden avulla heidät yhdistettiin toisille muun muassa samanlaisten elämänarvojen takia. Ylen keskustelussa Sari ja Antti kuvailivat ohjelman edetessä rohkeuden muuttuneen varmuudeksi.

Parilta tiedusteltiin lähetyksessä, millaisia terveisiä he lähettäisivät sinkuille, jotka eivät ole löytäneet kumppania?

– Olen kuullut, että ihmisten eteen asetetaan kaikenlaisia esteitä ja katsotaan, miten he niistä selviävät. Kun kääntää kokemukset positiviivseksi, niin elämä on täynnä hetkiä. Usko itseesi, tunne itsesi ja ole luottavainen, Antti summaa.

Sari on samoilla linjoilla ja paljastaa samalla parin moton.

– Aika on oikea, kun aika on oikea.

– Itselläni oli siinä seitsemän vuotta snkkuilua välissä. Huomasin olevani epätoivoinen sinkku. Olin todella hämmentynyt, töissä vapaalla ja kadulla mietin vain: voi kun hän tulisi vastaan. Käänsin sen niin, että vapauduin etsimällä elämääni. Luin positiivisuudesta ja keskityin omaan elämään, mitä haluan tehdä. Silloin elämään tuli tilaa toiselle, Sari kertoi lähetyksessä.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00. Tiistaina 13.9.2016 ohjelmassa päästään seuraamaan uusien parien häähumua!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.