Mainos

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkku: Tämä on pahin pelkoni hääpäivänä

Helsinkiläinen Milla on käynyt mielessään läpi monia kauhuskenaarioita hääpäivänsä kynnyksellä. Nainen toivoo, että hänen hermonsa eivät petä juuri ennen h-hetkeä.

27-vuotias Milla on yksi Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudesta sinkusta. Hän haaveilee parisuhteesta, jossa voisi viettää kumppaninsa kanssa hyvää arkea ja matkustaa.

Sosiaalinen ja menevä nainen on asunut useampaan otteeseen ulkomailla. Koulutukseltaan hän on restonomi ja työskentelee tällä hetkellä lentokentällä.

Milla kertoo käyneensä etukäteen mielessään läpi ensikohtaamisen tulevan sulhasensa kanssa useaan otteeseen. Täysin tuntemattoman ihmisen kanssa naimisiin meneminen on vaatinut sulattelemista.

– Pahin pelkoni hääpäivänä olisi varmasti se, että tuleva mieheni katsoisi minua alttarilla siihen malliin, että voi apua. Uskon kuitenkin, että pystyn pitämään itseni kasassa h-hetkellä. Välillä havahdun paniikin omaisiin ajatuksiin, että mitä olen oikeastaan tekemässä. Onneksi tunne ei kestä kauaa. Kaikki tuntuu jostain syystä oikealta, Milla sanoo.

Hän ei uskonut, että hänet valitaan ohjelmaan. Nuori nainen päätti kuitenkin kokeilla onneaan.

– Kun haku ohjelmaan aukesi, ajattelin, että miksi en kokeilisi. Ajattelin, että tuskin minua valitaan. Olin kuitenkin sen verran utelias, että minun oli pakko kokeilla. Kun sitten sain kuulla, että minut on valittu ohjelmaan, minulla oli ihan uskomaton fiilis, Milla sanoo.

Naisella on takanaan muutama pidempi parisuhde, mutta vain yhden miehen hän on esitellyt vanhemmilleen.

– Toinen oli kaukosuhde saksalaisen miehen kanssa noin parikymppisenä. Toinen pidempiaikainen suhteeni kesti noin kaksi-kolme vuotta. Sen lisäksi olen tapaillut muutamaa miestä lyhemmän aikaa. Vain yhden miehen olen esitellyt vanhemmilleni. Vakavia suhteita minulla ei siis ole ollut montaa. Olen ollut sinkkuna nyt kolmen vuoden ajan.

Ensitreffit-asiantuntijat osallistuivat MTV:n suureen seksikeskusteluun. Katso video!

Katsomo-video ei ole saatavilla

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla 6.9. alkaen kello 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.