Mainos

Ensitreffit alttarilla -tähti avoimena edellisistä suhteistaan: Nämä asiat menivät pieleen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituva Samuel kertoo ihastuneensa jo vuosia täysin vääränlaisiin naisiin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmannelle kaudelle osallistuva 32-vuotias Samuel toivoo löytävänsä ohjelman kautta avoimen ja tunneälyisen puolison, jonka kanssa rakentaa tasa-arvoinen suhde.

Konsulttina työskennellyt mies on viime vuosina keskittynyt työntekoon ja pidempien parisuhteiden rakentaminen on jäänyt toissijaiseksi. Samuelin pisin parisuhde onkin kestänyt vain muutaman vuoden.

– Kyseessä oli ensirakkauteni ja asuimmekin yhdessä. Tyttö oli kuitenkin sitä mieltä, että ei halua koskaan naimisiin. Sen jälkeen suhteeni ovat kestäneet muutamasta kuukaudesta puoleen vuoteen. Kaikki olivat kuitenkin hyvin intensiivisiä suhteita, joissa hypättiin heti täysillä mukaan.

Samuel ei ole tottunut yhden illan juttuihin vaan etsii vakavaa parisuhdetta.

– Jos toisen ihmisen kanssa viihtyy, niin olen oikeastaan heti aloittanut hänen kanssaan seurustelusuhteen. En myöskään halua seurustella vain seurustelun vuoksi. Jos näen, että suhteessa ei ole aineksia avioliittoon, hyppään kelkasta pois, mies sanoo.

Hän lähti mukaan ohjelmaan saadakseen apua parin valintaan. Hän kokee, että on jo vuosikausia ihastunut vääränlaisiin naisiin.

– Olen sosiaalinen ja puhelias, mutta jostain syystä olen aina törmännyt täysin vääränlaisiin ihmisiin. Uskon asiantuntijoiden järjestämänään avioliittoon, sillä itse en selvästikään ole osannut valita näiden vuosien aikana itselleni kumppania. Sen lisäksi, että asiantuntijat auttavat kumppanin valinnassa, auttavat he myös pääsemään suhteessa eteenpäin alkuvaiheessa. Ei monella ole sellaista mahdollisuutta, Samuel sanoo. 

Ensitreffit-asiantuntijat osallistuivat MTV:n suureen seksikeskusteluun. Katso video!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kenen kanssa Samuel menee naimisiin? ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla 6.9. alkaen kello 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.