Ensitreffit alttarilla -pari Johanna ja Markus: Ero!

8:57
Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännen kauden lopuksi liittoaan jatkoivat vain Johanna ja Markus. Mitä heidän arkeensa kuului kuvausten jälkeen? Katso haastattelu!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännellä kaudella avioituneet Johanna ja Markus ovat hakeneet avioeroa.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljännellä tuotantokaudella seurattiin sokkona alkukesästä 2017 avioituneiden Aliisan ja Esan, Johannan ja Markuksen sekä Marin ja Petrin avioliittojen ensimmäisiä viikkoja. 

Kauden päätteeksi yhteistä matkaansa päättivät jatkaa ainoastaan turkulainen Johanna ja porvoolainen Markus. Myös he ovat päätyneet kuitenkin nyt hakemaan avioeroa. Pari ei tahtonut kommentoida asiaa, mutta Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta vahvistettiin MTV Uutisille, että Johanna ja Markus jättivät yhdessä avioerohakemuksen 19. huhtikuuta.

Ohjelmassa nähtiin, kuinka arki pyöri aluksi kahden paikkakunnan välillä. Johanna kertoi MTV Uutisille pariskunnan asettuneen asumaan Turkuun sen jälkeen, kun kuvaukset olivat ohi.

– Emme olisi jääneet tähän näinkään pitkäksi aikaa, jos aitoja tunteita ei olisi syntynyt. Suunnittelemme juttuja jo pidemmälläkin tähtäimellä, Johanna kertoi tuolloin.

Vuonna 2018 pariskunta kertoi Anna-lehdelle, että he olivat muuttaneet Johannan yksiöstä isompaan asuntoon, jonka he ostivat yhdessä. Markus oli myös löytänyt uuden työn lähempää Turkua. Kun työmatka lyheni, se tiesi parille enemmän yhteistä aikaa.

– Arki oli ennen matkustelua Turun ja Helsingin välillä. Oikeastaan vasta nyt olemme päässeet kunnolla tutustumaan ja elämään yhteistä arkea, Markus sanoi.

Pari kertoi marraskuussa 2017 Huomenta Suomen haastattelussa, että yhteisen matkan jatkuminen kuvausten päätyttyä oli selkeä ratkaisu, vaikka pelkää ruusuilla tanssimista ensimmäiset viikot eivät olleetkaan.

– Koko kuuden viikon aikana ei tullut mitään sellaista, miksi me ei jatkettaisi yhdessä, vaikka alku oli vähän hankala ja häämatkalla tunteet heittelivät laidasta laitaan, Johanna kommentoi tuolloin parin päätöstä jatkaa liittoaan.

– Se teki meille ihan hyvää, että oltiin häämatkan jälkeen muutama päivä erossa, hän lisäsi.

Markus sanoi kiintyneensä Johannaan jo heti alttarilla, mutta myönsi hänkin, että parilla on ollut oppimista toistensa tavoissa kommunikoida.

– Mä olen vähän ympäripyöreä politikoija, niin toinen kun puhuu suoraan, niin kyllä siinä hankaluutta välillä on. 

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja