Ensitreffit-pari suuntaa rakkauslomalle: ”Uskallamme suunnitella asioita jo pidemmälläkin tähtäimellä”

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa naimisiin menneet Johanna ja Markus suunnittelevat innolla tulevaa.

Ensitreffit alttarilla on rakkaudentäyteinen ohjelma, jossa kuusi rohkeaa sinkkua antavat kohtalonsa asiantuntijoiden käsiin ja menevät naimisiin entuudestaan tuntemattoman ihmisen kanssa. Sinkut tapaavat tulevan puolisonsa vasta aivan avioliiton kynnyksellä ja parit alkavat rakentaa yhteistä tarinaansa alttarilta.

Ohjelmassa häitään tanssineet Markus ja Johanna ovat asettuneet Turkuun ja elävät onnellisesti avoliitossa. Johanna kertoo MTV.fin haastattelussa, että hän uskoo parin yhteiseen tulevaisuuteen.

– Emme olisi jääneet tähän näinkään pitkäksi aikaa, jos aitoja tunteita ei olisi syntynyt. Suunnittelemme juttuja jo pidemmälläkin tähtäimellä, esimerkiksi yhteisiä reissuja keväälle. Marraskuun puolivälissä lähdemme kaupunkilomalle, jonka Markus nimesi rakkauslomaksi, Johanna kuvailee.

Yhteisen matkan varrella tutuksi on tullut paitsi uusi puoliso myös tämän lähipiiri. Johanna kiittelee sitä, miten Markuksen läheiset ovat ottaneet hänet vastaan.

– Olemme käyneet Markuksen vanhempien luona useammankin kerran ja he ovat ihania ihmisiä. Kivaa, että toisen kautta elämään tulee hurjasti muitakin uusia ihmisiä. Kaikki ovat mielenkiinnolla kyselleet, miten asiat ovat sujuneet ja tietysti ohjelma itsessään kiinnostaa monia, se on ainakin ollut helppo keskustelunavaus, Johanna nauraa.

– On ollut hienoa seurata myös sitä, miten Markus tulee toimeen ja kommunikoi omien läheisteni kanssa. Siinä näkee, miten toinen käyttäytyy muiden seurassa.

Katso Ensitreffit alttarilla -ohjelman neljäs kausi kokonaisuudessaan Katsomosta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja