Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Anniina ja Ville opettelevat arkea uuden perheenjäsenen kanssa: "Suorastaan pelottaa, kuinka hyvin on mennyt"

0:57
Anniina yllätti Villen hääpäivänä ilmoittamalla, että on aikeissa vaihtaa sukunimeään. Onko syynä uusi hääjuhla, perheenlisäys vai vanhentunut passi? Katso video!

Sokkona kaksi vuotta sitten televisiossa avioituneet Anniina ja Ville ovat edelleen onnellisesti yhdessä. Ensitreffit alttarilla -parin arkea vauhdittaa nyt myös koiranpentu Popi.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa pari vuotta sitten nähdyt Anniina ja Ville hurmasivat katsojat iloisella asenteellaan. Pari on pysynyt yhdessä kameroiden sammuttua ja asettui ravintoloitsijana työskentelevän Anniinan kotikulmille Loimaalle, jonne myös aiemmin Tampereen alueella asustanut Ville on kotiutunut mainiosti.

Toukokuussa he viettivät jo toista hääpäiväänsä, mutta tällä kertaa aviopari ei ehtinyt piipahtaa hääpaikallaan Suomenlinnassa. Ohjelmaan kuului kaupunkikierros Naantalin kauniissa maisemissa ja ilta Turussa.

– Villehän ei alun perin muistanut meidän hääpäivää. Tai muisti, mutta oli bookannut koko päiväksi muuta ohjelmaa itselleen, kunnes huomautin, että olisikohan tässä päivämäärässä ehkä jotain erityistä, Anniina nauraa.

– Minulla oli palaveri toisessa kaupungissa aamupäivällä, ja melkein iltapäivällekin, mutta sain onneksi tyhjennettyä kalenteria iltapäivän ja illan osalta, Ville tunnustaa.

– Se oli minulla kyllä kalenterissa, mutta liian pienellä! 

Mukana menossa oli myös uusi perheenjäsen, haastatteluhetkellä 11 viikon ikäinen kultaisennoutajan pentu Popi, joka muutti Anniinan ja Villen luo muutamaa viikkoa aiemmin.

– Pentuaika on mennyt kivasti, mitä nyt on lätäköitä pesty ja lattioita kuivailtu. Myös yksi matto on tuhottu, mutta se oli onneksi häntä varten hommattu, Anniina hymyilee.

– Yötkin on saatu nukkua aika rauhassa. Suorastaan pelottaa, kuinka hyvin on mennyt ja milloin sieltä kuoriutuu kauhea riiviö, hän jatkaa.

– Hampaiden vaihtumisajan iskemistä odotellaan pelonsekaisin tuntein, Ville komppaa.

– Mutta hienosti hän on kasvanut ja kehittynyt, ja totteleekin melko hyvin pieniä iltahepuleita lukuun ottamatta.

Viime kesänä pariskunta aloitti taloprojektin, kun Loimaalta löytyi sopivat tontti. Toiveissa on hirsitalo, joka istuu tontin kallioisiin rinnemaisemiin, mutta Anniinan mukaan hanke tuntuu tällä hetkellä junnaavan paikallaan.

– Viime kesänä päästiin sitä jo vähän raivaamaan ja aloittelemaan hommia. Myös pohjapiirustus on olemassa, tai tuttumme on piirtänyt meille vaihtoehtoja, hän kertoo.

Ville sanoo, että rakennusurakassa saattaa olla edessä pieni aikalisä, koska puun hinta on nyt kovan kysynnän takia korkealla, ja itse rakennetusta kodista tahdotaan tietysti pitkäaikainen ja mahdollisimman mieluisa.

– Sitä tässä oikeastaan odotellaan, että uskalletaanko lähteä edistämään hommaa vai odotetaanko vielä hetki, että päästään meille sopivalla budjetilla sitä toteuttamaan.

Video: Kaksi vuotta sitten sokkona avioituneet Anniina ja Ville eivät ole riidelleet vielä kertaakaan. Kuinka riidat vältetään?

0:42

Kaksi vuotta naimisissa ollut pari odottaa edelleen myös sitä, että pääsee järjestämään toiset ja selvästi ensimmäisiä televisiossa nähtyjä häitään suuremmat hääjuhlat lähipiirilleen. Päivämäärä on ollut jo hyvän tovin mielessä, mutta sitä ei ole jouduttu rukkaamaan uusiksi koronarajoitusten takia.

– Se on vielä tulevaisuudessa. Elättelemme toiveita, että korona olisi ohi jo siihen mennessä, sanoo Ville, jonka mukaan juhlia ei kuitenkaan ole luvassa vielä tämän vuoden puolella.

– Kyllä me siitä sitten kerromme, kun sen aika tulee, pari sanoo salaperäisesti.

Alkaneelta kesältä yrittäjäpariskunta odottaa ennen kaikkea yhteistä aikaa.

– Edellisestä kunnon lomasta on vierähtänyt taas vuosi. Kyllä kesäsuunnitelmat ovat minun osaltani siinä, että voisi hetkeksi laittaa koneen kiinni ja pääsisi oikeasti viettämään lomaa. Seitsemän päivää viikossa on tullut tehtyä jo aika monta viikkoa putkeen, huokaa Ville.

Anniinalla aikaa pidempään lomarupeamaan sen sijaan tuskin jää, sillä hän joutui sulkemaan ravintolansa kevättalvella koronarajoitusten takia.

– Kesällä paikataan tilannetta, ja teen yrittäjänä varmaankin itse aika pitkää päivää. Toiveena kuitenkin on, että muutaman päivän siellä täällä pystyisi pitämään lomaa ja reissaamaan yhdessä kotimaankohteissa.

Ohjelmassa on mahdollisesti ainakin hääpäivänä väliin jäänyt retki Suomenlinnaan.

– Kyllä me yritetään siellä käydä varmaan taas kesän aikana, kunhan saadaan pitää vapaata yhdessä heinäkuun puolella, Ville suunnittelee.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusi, kahdeksas kausi MTV3-kanavalla ensi syksynä!

3:03
Katso parin haastattelu kokonaisuudessaan.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja