Ensitreffit alttarilla -parin rakkaus kukoistaa – Sini ja Vesa muuttivat vihdoin yhteen: Jos olisin antanut periksi, niin me emme olisi tässä nyt

5:56

Kesällä 2018 Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Sini ja Vesa ovat muuttaneet yhteen.

Suosikkisarjassa toisensa tavanneet Sini ja Vesa ihastuttivat katsojia vuonna 2018. Nyt reilut kaksi vuotta myöhemmin ohjelman kuvausten jälkeen parin suhde on syventynyt entisestään. Voimakkaat tunteet toisiaan kohtaan syttyivät vasta kameroiden sammuttua.

– Kun se kuvaustilanne helpotti, niin itselläni ne tunteet heräsivät hyvin nopeasti, kun saimme olla kahdestaan, Sini kertoo.

– Ihan aitojen ja pitkien tunteiden tuleminen on aika hankalaa niin lyhyessä ajassa. Ne kasvavat sitten ajan kanssa, Vesa kommentoi.

Tunteet ovat roihunneet siihen tilanteeseen, että pari muutti keväällä yhteen asumaan. Yhteiselo on sujunut hyvin.

– Aika kivuttomasti. Toki meillä on täällä pientä pintaremonttia. Talon remontointi on jokaisen suhteen koetinkivi ja on aika hyvin siitä selvitty, Sini kommentoi

Ensitreffit alttarille -ohjelmaan haetaan nyt uusia osallistuja. Parilla on mielenkiintoiset vinkit ohjelman kautta rakkautta etsiville.

– Jos olisin omassa tunnemyrskyssä, mikä oli pään sisällä antanut periksi, niin me emme olisi tässä nyt. Pitää antaa aikaa ja pitää mieli avoimena, Sini kommentoi kokemustaan.

Videolla pari kertoo tulevasta yhteisestä joulustaan ja antavat hyviä vinkkejä ohjelmaan hakeville!

Haku ohjelman kahdeksannelle tuotantokaudelle on käynnissä täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja