Mainos

Ensitreffit alttarilla -Miia: Ilman ohjelmaa olisin lyönyt hanskat tiskiin

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Ollin ja Miian arki sujui yhteisessä kodissa hyvin, niin kauan kuin tunteista ei keskusteltu.  

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uusimmassa jaksossa nähtiin, kuinka vastanaineiden parien arki sujuu yhteen muuton jälkeen.

Miia ja Olli tunsivat välillään säpinää heti ensihetkistä alkaen. Ollin epävarmuus on kuitenkin piinannut Miia, joka toivoisi saavansa mieheltä selkeitä vastauksia tulevaisuuden suhteen.

– Jos ei olisi ollut tätä ohjelmaa, ja mies olisi sanonut, ettei tiedä, kiinnostaako häntä edes, olisin varmaan lyönyt hanskat tiskiin, enkä olisi antanut mahdollisuutta.

Ohjelman puitteissa parin oli kuitenkin viiden viikon aikana selvitettävä, kuinka yhteisasuminen sujuisi. Arkinen elo sujuikin hyvin, vaikeaa parille oli ainoastaan tunteista puhuminen.

– Puhuimme aina välillä siitä, kuinka ajatukset ja tunteet kehittyivät. Se oli ainoa vaikea asia, ja se hiersi Miia enemmän kuin minua, Olli kertoo.

– Itse etenin hitaasti ajatellen ja harkiten. Miia taas oli alusta alkaen varma, mitä halusi. Hän epäili motiiveitani ja sitä, olinko täysillä mukana vai en, hän jatkaa.

Lopulta Miiakin päätti antaa Ollille aikaa selvitellä tunteitaan.

– Ihmiset ovat erilaisia, ja toiset eivät lämpene niin nopeasti. Itse tiedän heti, että kiinnostaako vai ei, tuore morsian kertoo. 

Katso videolta Ollin ja Miian intensiivinen keskustelu parisuhteen tilasta!

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.