Ensimmäistä lastaan odottava Hilary Duff: Haluamme enemmän kuin yhden lapsen

Esikoistaan neljännellä kuulla odottava näyttelijätär on kääntänyt aviomiehensä kanssa katseet jo pitkälle tulevaisuuteen.

Näyttelijä Hilary Duff ja hänen miehensä Mike Comrie ovat jo salaa suunnitelleet tekevänsä lisää lapsia, vaikka ensimmäinenkin on vasta tuloillaan.

– Emme missään nimessä halua vain yhtä lasta. Mike tulee suuresta perheestä ja minä olen todella läheinen siskoni kanssa. Se on minusta äärimmäisen tärkeää. Emme kuitenkaan suunnittele asiaa tarkemmin vielä. Katsotaan ensin, kuinka asiat sujuvat yhden lapsen kanssa, Duff miettii.

Duff paljasti juuri Ellen DeGeneres -talk-show'ssa tulevan lapsensa sukupuolen. Pojaksi tunnistettu vauva tulee olemaan pariskunnan silmäterä.

Duff painottaa, että hän ja Comrie olisivat olleet tyytyväisiä, vaikka tuleva lapsi olisi ollut tyttökin. Duffin mukaan heidän perheessään ei ollut erityisiä toiveita lapsen sukupuolesta.

– Hän olisi ollut onnellinen, oli se sitten poika tai tyttö. Hän on todella onnellinen siitä, että me saamme lapsen. Hän ei ole missään vaiheessa toivonut, että lapsi olisi juuri poika, kuten miehillä on usein tapana, Duff kertoo.

Pariskunta on jo pyöritellyt lapsensa nimeäkin. Heillä on hyvät vaihtoehdot mielessään.

– Meillä on mielessä yksi perinteisempi ja yksi uniikki nimi. Kun lapsi syntyy, valitsemme nimen sitten. Se ei sitten ole hedelmä eikä vihannes! Duff kertoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Music-News

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja