Ensikatsaus uuteen Ihmeotukset-elokuvaan: Tältä Johnny Deppin korvannut Mad Mikkelsen näyttää roolissaan

Uusi Ihmeotukset-elokuva tulee teattereihin huhtikuussa 2022.

Harry Potterin maailmaan sijoittuvat Ihmeotukset-elokuvat saavat keväällä kolmannen osansa, Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore. Kaiken kaikkiaan elokuvia on luvassa viisi kappaletta.

Elokuva on ollut runsaasti otsikoissa, sillä Gellert Grindewaldia kahdessa ensimmäisessä elokuvassa näytellyttä Johnny Deppiä pyydettiin jättämään pestinsä, kun tämän ex-vaimon pahoinpitelysyytökset tulivat julkisuuteen.

Grindewaldin roolissa nähdään kolmannessa elokuvassa tanskalainen näyttelijä Mads Mikkelsen.

Luvassa ihmeellisiä otuksia, seikkailuja ja paljastuksia

Ihmeotukset-elokuvat sijoittuvat aikaan ennen Harry Potteria, jolloin professori Albus Dumbledorekin oli lähes nuorukainen ja velhomaailmaa piinasi lordi Voldemortin sijaan Gellert Grindewald.

Elokuvien päähahmo on taikazoologi Newt Scamander, jota näyttelee Eddie Redmayne. Jude Lawn näyttelemä Dumbledore lähettää Scamanderin ja joukon muita velhoja ja noitia sekä yhden rohkean jästin vaaralliselle tehtävälle, jonka tarkoituksena on estää pimeänvelho Grindewaldin nousu valtaan.

Matkan varrella Scamander ja toverit törmäävät uusiin ja vanhoihin ihmeotuksiin ja ottavat yhteen Grindewaldin kannattajien kanssa. Dumbledore pysyttelee kuitenkin itse sivussa tapahtumista, mutta elokuvan nimestä voidaan päätellä, että luvassa on ehkäpä paljastuksia Dumbledoren ja Grindewaldin teini-iän ystävyydestä.

Uusia hahmoja

Ensi vuoden huhtikuussa elokuvateattereihin saapuva elokuva sijoittuu Insiderin mukaan Rio de Janeiroon. Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling on paljastanut, että oleellisia kuvauspaikkoja olivat lisäksi Italia ja Saksa.

Kolmannessa elokuvassa keskeiseen rooliin nousee myös Pohjois-Amerikassa sijaitsevan taikakoulun opettaja Eulalie "Lally" Hicks, jota näyttelee Jessica Williams.

Toinen "uusi" hahmo kolmannessa elokuvassa on Dumbledoren veli Aberforth Dumbledore, jota näyttelee Richard Coyle. Coyle on tuttu muun muassa Netflixin sarjasta Chilling Adventures of Sabrina.

Johnny Deppin korvaava Mads Mikkelsen näyttää kolmannen elokuvan trailerin perusteella Grindewaldin roolissa kovin erilaiselta kuin edeltäjänsä, mutta elokuvan tekijät ovat halunneet tehdä näyttelijöiden välille oletettavasti selkeän eron.

Voit katsoa elokuvan trailerin alta:

Lähde: Insider

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja