"Ensi viikon taistelusta tulee vaikea" – Ajax-leirissä löydettiin hyvää vain ensimmäisestä puolituntisesta

Ajaxin päävalmentaja Erik ten Hag ylisti nuoren joukkueensa 1-0-voittoa Tottenhamista tiistai-iltana Mestarien liigan välierien avausosassa.

Hollantilaisjoukkueen arvokas vierasmaali syntyi vartin pelin jälkeen, kun keskikenttäpelaaja Donny van de Beek sai kaikessa rauhassa sijoittaa pallon alakulmaan hölmistyneen Spurs-puolustuksen odottaessa paitsiota.

– Fantastinen saavutus. Taistelimme kuin leijonat. Olemme puolimatkassa loppuotteluun ja hyvässä kunnossa. Oli hienoa nähdä joukkueen tahdonvoima, Ten Hag ylisti omiaan ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

David Neres kolautti toisella jaksolla vielä pallon Tottenham-maalin tolppaan, mutta sen lähempänä ei lisäosumia käyty.

– Mielestäni tulos on meille erinomainen. Voitimme pelin. Olemme tyytyväisiä. Aloitimme hyvin, mutta olemme vielä puolessavälissä matkaa, Ten Hag sanoi.

– Voimme pelata jalkapalloa erilaisilla tyyleillä. Osaamme puolustaa erittäin hyvin. Meillä on joukkue, joka työskentelee ja taistelee yhdessä erittäin hyvin.

Vierasmaalin iskenyt 22-vuotias Van de Beek sanoi odottavansa kovaa taistelua ensi viikolla Johan Cruyff -stadionilla.

– Ensimmäiset 30 minuuttia olivat hyvät, mutta olimme vaikeuksissa sen jälkeen. He muuttivat peliään ja meillä oli vaikeuksia käsitellä sitä. Toinen jakso oli todellinen taistelu.

– Ensi viikon ottelusta tulee vaikea, mutta kannattajat takanamme tulevat olemaan loppuottelun tavoittelussa iso apu. Meidän tulee kehittää hyvä taktinen suunnitelma, jotta voimme pelata kuten ensimmäiset 30 minuuttia tänään, Van de Beek sanoi.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Barcelona – Liverpool klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat