Liverpoolin 20-vuotias puolustaja voittomaalin nerokkaasta oivalluksesta: "Se oli puhdas vaisto"

Liverpoolin 20-vuotias laitapuolustaja Trent Alexander-Arnold kuvaili oivallustaan ratkaisevassa 4-0-maalissa tiistaina Mestarien liigan välierässä Barcelonaa vastaan puhtaaksi vaistoksi.

Puolustaja oli aiemmin ottelussa syöttänyt jo Georginio Wijnaldumin toisen osuman, kun hän asteli antamaan kulmapotkua 79. minuutilla.

Alexander-Arnold käveli jo pois kulmalipulta huomatessaan Barcelona-puolustuksen vasta organisoituvan kulmapotkua varten.

Ottelun avausmaalin tehnyt Divock Origi odotti yksinäisenä Liverpool-pelaajana rangaistusalueella, kun laitapuolustaja lähetti yllättävän ja nopean kulmapotkun hölmistyneen puolustuksen keskelle, josta Origi viimeisteli kliinisesti Liverpoolin neljännen maalin.

– Luulen, että se oli vain vaistomaista. Se oli yksi niistä hetkistä, kun näet mahdollisuuden ja Divock oli valmis viimeistelemään pallon maaliin, Alexander-Arnold sanoi BT Sportsille. 

– Se saattoi tulla hänelle (Origille) hieman nopeasti, mutta hän on loistava pelaaja, teki kaksi maalia meille tänään ja luulen, että kaikki muistavat tämän hetken.

Belgialaishyökkääjä Origi oli Liverpoolin avauskokoonpanossa, koska Mohamed Salah ja Roberto Firmino olivat sivussa. Origi käynnisti punaisten kirin ottelun seitsemännellä minuutilla.

Origin mukaan Liverpoolin esityksessä oli enemmän kyse kollektiivista kuin yksilötaidosta.

– Mielestäni kyse oli enemmän joukkueesta. Pelasimme todella hyvin, taistelimme ja tiesimme, että se tulisi olemaan erityinen ilta. Halusimme taistella myös loukkaantuneiden pelaajien vuoksi, Origi sanoi Reutersin mukaan.

– Se on vain erityistä. Sitä on vaikea kuvailla sanoilla. Voit tuntea sen, voit kuulla sen, uskomatonta, Origi hehkutti Anfieldin tunnelmaa.

Kaksi maalia tehnyt Wijnaldum myönsi olleensa raivoissaan manageri Jürgen Kloppille avauskokoonpanosta putoamisesta. Wijnaldum tuli puoliajalla kentälle Andy Robertsonin loukkaantumisen myötä.

– Taistelimme kovaa. Andy on taistelija ja tiesimme, että sillä voisi olla vaikutus pelaajiin. Myös minuun, sain ottelussa lopussa kramppeja. Teimme sen, Wijnaldum kuvaili fyysistä rasitusta.

– Ottelu osoitti, että meillä on hyvä sekoitus lahjakkuutta ja kovaa työtä. 

Robertson loukkaantui yhteentörmäyksessä hyökkääjä Luis Suarezin kanssa ja hänen pohkeensa kuvataan keskiviikkona.

Liverpool kohtaa Mestarien liigan loppuottelussa kesäkuun ensimmäinen päivä Tottenhamin tai Ajaxin, jotka kohtaavat välierien toisessa osaottelussa keskiviikkona.

Mestarien liiga keskiviikkona:

Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Ajax – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat