Englannin kamalin hirviömorsian: Ole armoton!

Englannin kamalin hirviömorsian vaati kolme erilaista hääpukua, laittoi morsiusneidot painonpudotusleirille ja pakotti sulhasensa järjestämään yhteiset polttarit.

Monille morsiamille paineet täydellisten häiden järjestämisestä voivat olla liikaa. Jotkut rakastuneet naiset muuttuvat hääsuunnitelmien edetessä oikeiksi hirviömorsiamiksi.

Lontoolainen myyntijohtaja Chantel ja businessanalyytikko Quentin maksoivat yli 30 000 puntaa vuonna 2009 järjestetyistä häistään, joiden ansiosta morsian sai bridezilla-lisänimen.

– Olen ylpeästi Iso-Britannian kamalin hirviömorsian. Ollakseen morsian helvetistä täytyy olla armoton, eikä koskaan hyväksyä kieltävää vastausta. Olen perfektionisti ja kaikkien täytyi yltää tasolleni, 24-vuotias tuore aviovaimo kertoo.

Morsian innostui, sulhanen järkyttyi

Chantel muuttui hirviömorsiameksi heti, kun hänen poikaystävänsä Quentin oli kosinut.

– Tiesin heti minkälaiset häät halusin ja aloin suunnitella niitä. Tarkoituksena oli järjestää suuret häät maaseudulla Etelä-Afrikassa, jossa vanhempani asuvat. Quentin järkyttyi, kun aloin suunnitella häitä heti kosintahetkestä lähtien. En halunnut hukata yhtään aikaa.

– Lähetin heti sähköpostia morsiustytöille ja pyysin heiltä kokovartalokuvan itsestään. Minun täytyi nähdä minkälaisessa kunnossa he olivat, jotta näkisin sopivatko he hääjuhlaani.

Chantel pisti kaasonsa ja morsiusneitonsa tiukalle dieetille ja vahti heidän painoaan kahden viikon välein. Hän lähetti muutamat myös painonpudotusleirille ja varoitti, etteivät he pääse häihin elleivät laihdu.

– Vieraideni piti olla oikean kokoisia ja näköisiä päästäkseen kutsulistalle elämäni tärkeimpään juhlaan.

Kolme hääpukua, yhteiset polttarit

Hirviömorsian vaati itselleen kolme erilaista 900 punnan hääpukua, jotta voisi muuttaa mieltään asustaan vielä hääpäivän aamuna.

– Päädyin lopulta upeaan olkaimettomaan pukuun, jossa oli paljastava halkio.

Chantel maksoi myös yli 900 puntaa saadakseen vieraille toiveidensa mukaiset kampaukset ja meikit, etteivät nämä pilaisi hänen hääkuviaan.

– Pukukoodi oli tiukka ja vaadin nähdä vieraideni juhlapuvut päivää ennen.

Morsiamen kontrolli ylettyi myös hääjuhlan ulkopuolelle. Hän halusi vahtia sulhastaan polttareissa.

– Päätin, että Quentin ja minä järjestäisimme yhteiset polttarit Lontoossa. En luottanut siihen, etteivät tytöt flirttailisi mieheni kanssa. Halusin nähdä mitä hän ystäviensä kanssa oli suunnitellut.

Chantel kirjoitti itse vihkivalansa ja muokkasi Quentinin hääpuhetta, joka ei ollut tarpeeksi romanttinen. Hän ilmoitti myös kutsussaan häiden alkamisajankohdaksi kello kolme, vaikka vihkiseremonia alkoi vasta tuntia myöhemmin.

– En missään nimessä aikonut antaa ihmisten valua kirkkoon kesken valojen vannomisen.

Hirviömorsiamen titteli ei häiritse Chantalia. Hän uskoo, että jokainen tyttö joka haluaa täydelliset häät, joutuu ottamaan saman asenteen.

– Ihmisten mielestä vaatimukseni olivat liian kovia, mutta en välittänyt siitä lainkaan. Kun katselen hääkuviani, olen tyytyväinen että käytin niin paljon aikaa kaiken kontrolloimiseen. Jopa ystäväni, jotka vihasivat bridezilla-asennettani, ovat nyt pyytäneet minulta apua omissa hääsuunnitelmissaan.

– Kaikissa meissä asuu pieni hirviömorsian. Jos hyväksyt sen tosiasian, saat varmasti hyvin suunnitellut häät.

Mukautuva sulhanen, Quentin, kertoo, ettei kadu annettuaan morsiamelleen vapaat kädet.

– Rakastan vaimoani kovasti ja tiesin hääpäivämme keskittyvän vain häneen. Tein kaikkeni tehdäkseni siitä ainutlaatuisen, vaikka olin eri mieltä esimerkiksi polttareista ja puheeni uudelleenkirjoittamisesta. Tärkeintä oli, että hän oli onnellinen eikä aiheuttanut kohtausta tai itkenyt.

Hirviömorsiamen muistilista:

1. Pakota morsiusneidot dieetille ja lähetä heidät kuntoleirille

2. Vaadi kaasoilta jatkuvia punnituksia ja vyötärönympäryksen mittauksia

3. Maksa kaikkien häävieraiden juhlakampaukset ja meikkaus

4. Vaadi mahdollisuutta antaa hyväksyntä kaikkien vieraiden asuille

5. Pakota bestman ja sulhaspojat alkoholittomalle dieetille ennen häitä

6. Tilaa kolme erilaista, käsintehtyä hääpukua. Jos vaikka muutat mielesi puvusta!

7. Valehtele kutsuissa häiden alkavan tuntia aikaisemmin, jotta kaikki vieraat saapuvat ajoissa

8. Suostu vain yhteisiin polttareihin sulhasesi kanssa

9. Kirjoita molempien vihkivalat itse

10. Kirjoita myös rakkaallesi puhe ensimmäiselle avioparina nautitulle aamiaiselle

MTV3 Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat