"En koskaan enää ota lävistystä" – nainen väittää, että alennuslävistys upposi rintaan, toinen "ruiski verta"

Toimittaja testasi Botoxin 6:25
Toimittaja testasi, miten Botox todellisuudessa toimii!

Taila Miller hankki kolme lävistystä, joiden vuoksi hän päätyi lopulta sairaalaan.

Black Friday -alennuspäivänäTaila Miller huomasi tarjouksen, johon halusi tarttua. Tarjoilijana työskentelevä Taila päätti hankkia useita lävistyksiä alennushintaan, kertoo The Sun. Pian Taila, 20, sai kuitenkin kärsiä päätöksestään.

Otti microdermal-lävistyksen

Tarjouksen myötä englantilainen Taila otti microdermal-lävistyksen sekä rintaansa rintojen väliin että kaulaansa. Lävistystyypissä osa korusta asennetaan ihon alle. Taila otti myös nännilävistyksen.

Tailan mukaan kaulan ihon alle asennettava lävistys "ruiski verta" ja lävistäjä peitti sen laastarilla. Taila väittää, ettei itse tiennyt verestä, ennen kuin kuuli siitä paikalla olleelta ystävältään.

Rintakehässä oleva koru eritti märkää

Taila yritti puhdistaa lävistyksiä säännöllisesti, mutta silti kaikki lävistykset tulehtuivat. Rintakehässä oleva koru eritti märkää ja oli kipeä. Myös nännilävistys muuttui arpiseksi.

Tailan rintakehä turposi. Lopulta hän havaitsi, että rintojen väliin asennetun korun ihon päällinen osa oli uponnut ihon alle.

Tailan oli pakko mennä ensiapuun.

Korut poistettiin paikallispuudutuksessa

Lääkärit yrittivät poistaa lävistystä onnistumatta; Taila kertoo "huutaneensa" kivusta. Hän jäi sairaalaan yöksi. Lopulta korut poistettiin paikallispuudutuksessa.

– Nännikorun he vain kiskaisivat ulos. Rinnassa olevan korun he kiskoivat ulos, mutta kaulassa olevan vuoksi iho täytyi avata. Minulle jää arpia nänniini ja kaulaani, Taila kuvaa.

"En syytä ketään"

Tailalla on aiemmalta lävistyskerralta toinen nännilävistys, jonka kanssa hänellä ei ole ollut ongelmia. Hän kertoo, ettei saanut ohjeita lävistysten huoltamiseen.

– En koskaan enää ota lävistystä, Taila sanoo.

– En syytä ketään enkä osoita ketään sormella. Haluan vain lisätä tietoutta, koska näitä tarinoita kuulee ja ajattelee, että ei sitä minulle tapahdu, mutta kyllä sitä tapahtuu.

Liikkeen mukaan kukaan muu ei valittanut

Lävistysliike kommentoi, että Tailalle olisi ehdottomasti pitänyt antaa hoito-ohjeet.

Liikkeen mukaan kukaan muu ei ole valittanut samoista ongelmista tarjouskampanjan jälkeen, vaikka asiakkaita oli ketjun liikkeissä satoja. Taila ei missään vaiheessa ongelmien alettua ottanut yhteyttä liikkeeseen.

Lue myös:

    Uusimmat