Cristan peppuoperaatio aiheutti kuukausien piinan – avautuu blogissaan: "En pystynyt enää kävelemään, ja itkin kivusta"

Peppuoperaatio aiheutti nuoren naisen kehoon vakavia tulehduksia. 

Missi Crista Jaatinen, 18, kertoo blogissaan viime maaliskuussa tehdystä pakaraimplanttioperaatiosta, joka ei sujunut suunnitelmien mukaan. Noin kuukauden kuluttua liettualaisella klinikalla tehdyn leikkauksen jälkeen Jaatinen huomasi toisen implanttinsa näkyvän, ja myös leikkaushaava oli revennyt. Tulehduksen hoidettuaan Jaatinen otti yhteyttä klinikkaan, joka suostui korjaamaan leikkauksessa tehdyn virheen.

Korjausleikkaus toteutettiin syyskuussa, mutta se ei korjannut ongelmia – päinvastoin.

– Lähdettiin takaisin Suomeen eikä mennyt kauaa, kun vasen pakara tulehtui todella pahasti. En pystynyt enää kävelemään, ja itkin kivusta, Jaatinen kertoo.

Ei kaipaa uusia implantteja poistettujen tilalle

Joulukuussa naisen molemmat pakarat tulehtuivat, ja lopulta helsinkiläisessä sairaalassa lääkärit tekivät päätöksen implanttien poistamisesta. Useamman päivän ajan sairaalassa viettänyt nainen kertoo olevansa todella onnekas, että on ylipäätään hengissä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nainen haluaakin muistuttaa kaikkia siitä, että sama voi tapahtua kenelle tahansa klinikasta riippumatta. 

– Implantti on vieras esine, ja se voi saada paljon tuhoa aikaan vartalossasi, niin kuin minulle kävi. Poistoleikkauksen jälkeen pystyn tuskin enää koskaan uusia implantteja laittamaan, ja vaikka pystyisin, niitä en takaisin halua, Jaatinen toteaa.

Jaatisen blogitekstiin ja kuviin pääset tutustumaan tästä.

***

3:57

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja