Emma Watson aloitti nörtteilyn huippuyliopistossa

Upea Harry Potter -näyttelijätär pääsi korkeatasoisen Oxfordin yliopistoon.

Brittinäyttelijä Emma Watson aloitti lokakuun puolessavälissä brittiläisessä huippuyliopistossa Oxfordissa, kertoo Daily Mail -lehti. 24 miljoonan arvoiseksi arvioitu näyttelijä suorittaa intensiivisen opiskelurupeaman yhdessä maailmain arvostetuimmissa yliopistoissa syksyn aikana, minkä jälkeen hän palaa takaisin Brownin yliopistoon suorittamaan opiskelunsa loppuun.

21-vuotias Burberryn mallinakin nähty nainen ottaa opiskelun tosissaan ja aloittakin Oxfordissa kunnon nörtteilyn. Hän vetäytyykin opiskelemaan ahkerasti maan uumeniin. Asiasta hän tiedotti Hän faneilleen kotisivunsa blogissa, ja latasi itsestään kuvan Oxfordin koulun portailla.

– Kaikki, jotka aloittavat uuden kouluvuoden (anteeksipyyntö niille, jotka ovat olleet koulussa jo hetken, Oxfordissa se alkaa myöhään). Halusin vain toivottaa mahtavaa lukukautta ja paljon onnea koulutöihin. Ette saata kuulla minusta hetkeen, sillä olen todella kiireinen opiskeluni kanssa, mutta halusin vain sanoa hei ja moi, hän kirjoittaa Emmawatson.com -sivunsa blogissa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat