Emma synnytti tyttärensä Uberin takapenkille: "Huusin vain, että olen todella pahoillani"

Isä auttoi lapsensa maailmaan hotellin parkkipaikalla 1:52
Katso videiolta myös toisen perheen tarina: Synnytys alkoi kesken ajomatkan, mutta isä auttoi lapsen maailmaan hätäkeskuspäivystäjän avulla hotellin parkkipaikalla.

Australialaisnainen synnytti viime viikolla kuopuksensa kesken ajomatkan Uberin kyydissä. Tapauksesta uutisoi 9News-sivusto.

Emma Williams oli viimeisillään raskaana ja nauttimassa Australian kuumasta kesäpäivästä uima-altaassa viime perjantaina, kun hän alkoi tuntea supistuksia.

Emma huomasi, että supistukset olivat jo niin tiheitä, että hänen täytyi hakeutua sairaalaan. Hän tilasi Uberin kautta kyydin. Sairaalaan oli noin 20 minuutin ajomatka.

– En odottanut, että saisin vauvan alle tunnissa, Emma sanoo 9News-sivustolle.

Näin äiti päätteli, sillä esikoisen syntymä oli kestänyt seitsemän tuntia.

"Olen todella pahoillani, mutta olen parhaillaan synnyttämässä"

Uber otti Emman kyytiin kello 16.25. Reilun 20 minuutin päästä Emma oli synnyttänyt toisen lapsensa – se ehti tapahtua ajomatkan aikana.

– En sanonut [ensin] mitään kuskille. Sanoin vain, voitko kääntää ilmastoinnin kovemmalle, koska olin kovissa kivuissa ja minun piti hengittää sen läpi. Sitten vain huusin hänelle, että olen todella pahoillani, mutta olen parhaillaan synnyttämässä ja saan juuri vauvan autossasi. Luulen, että järkytin häntä hiukan, Emma kertoo.

Emma hoiti synnytyksen itse, ja tyttövauva Lexi syntyi Uberin takapenkille.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Uber on ilmoittanut, että se maksaa auton pesemisen ja kertoo olevansa ilahtunut kuullessaan uusimman ja nuorimman kyytiläisen yllätyksellisestä tulosta maailmaan.

Lähde: 9News

Lue myös:

    Uusimmat