EM-finaalissa kentälle rynnänneen miehen henkilöllisyys selvisi – laulajaa odottaa tuntuva rangaistus

4:36
Tulosruudun kattava raportti dramaattisen EM-finaalin huippuhetkistä, fanimellakoista Lontoossa ja italialaiskannattajien mestaruustunnelmista.

Italian ja Englannin välisen jalkapallon EM-finaalin aikana kentälle juosseen miehen henkilöllisyys on selvinnyt. Kyseessä oli brittiläinen tositelevisiojulkkis Adam Harison.

Sunnuntain EM-finaali keskeytyi hetkeksi, kun paidaton mies ryntäsi kentälle varsinaisen peliajan loppupuolella. Tovin aikaa järjestysmiehiä pakoon säntäillyt mies talutettiin lopulta kentältä, ja peli pääsi jatkumaan.

Nyt miehen henkilöllisyys on paljastunut. Muun muassa Daily Mail kertoo, että kyseinen kentällä ryntäilijä oli Adam Harison -niminen mies, joka on tullut Englannissa tunnetuksi BBC:llä esitetystä tositelevisio-ohjelmasta. Harison osallstui Little Mix: The Search -ohjelmaan New Priority -yhtyeensä kanssa. Poikabändi ei kuitenkaan päässyt ohjelmassa loppuun saakka. Voiton vei Since September -yhtye.

Maanantaina Harison julkaisi Instagram-tilillään kuvan itsestään järjestysmiesten otteessa. Tekstissä hän kertoo tehneensä tempauksensa "pitääkseen hauskaa". Hupi voi kuitenkin lopulta olla kaukana sillä Expressenin mukaan Harisonia odottaa kova rangaistus tekosistaan.

Mies saa luultavimmin elinikäisen kiellon saapua Wembleylle ja muille stadioneille Englannissa. Lisäksi Harisonia odottaa tuntuva sakko, pahimmassa tapauksessa vankeusrangaistus.

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja