Elton John esittelee pienen poikansa – kuvalinkki

Elton John ja David Furnish poseeraavat poikiensa kanssa perhepotretissa.

Toisen poikansa Elijahin tammikuun 11. päivä saaneet John ja Furnish kertovat People-lehdelle olleensa mukana synnytyksessä – kuten olivat myös vanhemman Zachary-poikansa synnytyksessä kaksi vuotta sitten.

Molemmat pojat synnytti sama sijaissynnyttäjä, jonka henkilöllisyyttä miehet eivät halua paljastaa. He eivät myöskään edes itse tiedä, kumpi heistä on poikien biologinen isä.

– Halusimme luoda vastaanottavaisen ja rennon ilmapiirin. Olimme Elijahin synnytyksestä yhtä innoissamme kuin Zacharyn – mutta paljon vähemmän hermostuneita, John, 65, kertoo lehdelle.

– Sanoisin, että olemme nyt varmempi vanhemmuustaidoistamme. Kaikki on paljon vähemmän pelottavaa kuin ensimmäisellä kerralla, Furnish, 50, jatkaa.

Miehet myös kertovat aikovansa kertoa molemmille pojilleen mahdollisimman avoimesti siitä, miten he ovat saaneet alkunsa.

– Olemme tehneet Zacharylle leikekirjan hänen ultraäänikuvistaan, sähköpostiviesteistä sijaissynnyttäjän kanssa ja odotusajan hienoimmista hetkistä. Saman aiomme tehdä myös Elijahille. Haluamme, että he ymmärtävät kuinka paljon rakkautta koko projektissa on ollut mukana, Furnish selittää.

People julkaisi myös ensimmäisen kuvan alle kuukauden ikäisestä Elijahista. Katso perhepotretti täältä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat