Elämäntapamuutoksen aloittanut näyttelijä Rebel Wilson jakoi kuvan edistymisestään: "Lähempänä joka päivä"

Rebel Wilson jakaa someseuraajilleen elämäntapamuutostaivaltaan.

Elämäntapamuutoksen tänä vuonna aloittanut näyttelijä Rebel Wilson esittelee treeninsä tuloksia Instagram-seuraajilleen.

Wilson on aikaisemmin kertonut yrittävänsä saada painonsa 75 kiloon vuoden loppuun mennessä. Hän on jakanut taipaleestaan aktiivisesti päivityksiä Instagram-tilillään. Tuoreessa otoksessa hän poseeraa vuorella sininen urheiluasu yllään. 

– Lähempänä joka päivä, Wilson kirjoittaa kuvansa yhteydessä. 

Hän kertoi brittilehdistölle kokeneensa tarvetta muuttua, koska ihmisten oli vaikea kuvitella hänet vakavissa rooleissa. 

– Rakastan komediaa, mutta opiskelin alun perin draamanäyttelijäksi, minkä ihmiset ovat unohtaneet, hän kuvaili haastattelussa. 

Wilson kertoi keväällä myös Instagramissa, mikä sai hänet aloittamaan elämäntapamuutoksen.

– ”Terveyden vuoden” tavoitteena yritän päästä 75 kiloon. Uran osalta yritän saada yhden elokuvistani tuotantoon ennen vuoden loppua. Molemmat näistä vaativat päivittäistä yrittämistä ja niitä on jatkuvia takapakkeja, mutta yritän työskennellä kovasti, näyttelijä kirjoitti.

Näyttelijä puhui laihduttamisesta myös Cats-elokuvan kuvauksien yhteydessä viime joulukuussa Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa.Elokuvaa kuvatessa tähti oli laihtunut hirmu määrän viikossa, koska roolinsa ja kuvausolosuhteiden vaatiman tilanteen myötä.

– Pudotin 3.6 kiloa neljässä päivässä kuvatessani minun osuuttani. Yksi syy oli se, että siinä oli paljon fyysisiä kohtauksia, mutta myös sen vuoksi, että he lämmittivät kuvauspaikan todella kuumaksi, joten emme voineet koskaan viilentyä, tähti kertoi aiemmin.

Lähde: People, The Sun

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja