Hollywood-tähti Rebel Wilson esittelee laihdutustaivaltaan – julkaisi kuvia upeasta olemuksestaan

Suosittu näyttelijä jakaa seuraajilleen elämäntapamuutostaan.

Näyttelijä Rebel Wilson on asettanut itselleen terveystavoitteita, joita hän yrittää saavuttaa vuoden loppuun mennessä. Wilsonin tavoitteena on saada painonsa 75 kiloon. Nyt upea kaunotar julkaisi Instagramissa uusia kuvia hehkeästä olemuksestaan.

Kuvissa siniseen mekkoon pukeutunut koomikko säteilee uutta intoa. 40-vuotias näyttelijä on uuden komediasarjansa kanssa lehdistökiertueella.

Hän julkaisi näyttävän kuvan myös treenien jälkeen. 

– Sunnuntain treenit. Murskasin ne!

Wilson julkaisi viime kuussa Instagramissa vaikuttavan kirjoituksen, jonka yhteydessä hän paljasti tavoitteensa elämäntapamuutokselle.

– Olen rehellinen teille. ”Terveyden vuoden” tavoitteena yritän päästä 75 kiloon. Uran osalta yritän saada yhden elokuvistani tuotantoon ennen vuoden loppua. Molemmat näistä vaativat päivittäistä yrittämistä ja niitä on jatkuvia takapakkeja, mutta yritän työskennellä kovasti, näyttelijä kirjoitti aiemmin.

Wilson myös rohkaisi kannustavasti muita menemään kohti tavoitteitaan pienin askelin joka päivä.

Näyttelijä puhui laihduttamisesta myös Cats-elokuvan kuvauksien yhteydessä viime joulukuussa Entertainment Tonight -ohjelman haastattelussa.Elokuvaa kuvatessa tähti oli laihtunut hirmu määrän viikossa, koska roolinsa ja kuvausolosuhteiden vaatiman tilanteen myötä.

– Pudotin 3.6 kiloa neljässä päivässä kuvatessani minun osuuttani. Yksi syy oli se, että siinä oli paljon fyysisiä kohtauksia, mutta myös sen vuoksi, että he lämmittivät kuvauspaikan todella kuumaksi, joten emme voineet koskaan viilentyä, tähti kertoi aiemmin.

Lähde: People. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja