Elämäkerta paljastaa Oprahista: Seksitön elämä

Yhdysvalloissa myyntiin tullut Oprah Winfreyn elämäkertakirja paljastaa, ettei suositulla talk show -emännällä ole aikaa henkilökohtaiselle elämälle.

Oprah: A Biography -nimellä kulkevan kirjan odotettiin valottavan enemmän Oprahin seksuaalielämää. Supersuositun tv-kasvon on huhuttu olevan romanttisessa suhteessa samaa sukupuolta olevaan Gayle Kingiin, vaikka Oprah on ollut kihloissa vuodesta 1992 Stedman Grayhamin kanssa.

Kirjan kirjoittanut Kitty Kelley toteaa, ettei tv-työllään miljoonia tienannut nainen ole kiinnostunut kenestäkään.

– Häntä voisi kuvailla epäseksuaaliseksi. Hän laittaa kaiken seksuaalisen energiansa työhönsä, uraansa ja imperiuminsa rakentamiseen, Kelley paljastaa.

Kelley teki kirjaansa varten noin 850 haastattelua. Oprah itse kieltäytyi haastattelusta ja kommentoimasta kirjan väitteitä.

Oprahin seksittömyyden takana voi olla myös naisen lapsuuden rankat kokemukset. Winfrey on kertonut avoimesti, kuinka hän joutui 9-vuotiaana serkun raiskaamaksi. Lisäksi sekä Oprahin äidin ystävä että setä ovat hyväksikäyttäneet nuorta tyttöä. Oprah sai vain 14-vuotiaana lapsen, joka kuitenkin kuoli pian keskosongelmiin.

(MTV3–REUTERS)

Lue myös:

    Uusimmat