Mainos

Eikö koirasi tule toimeen kumppanisi kanssa? Yli puolet koiranomistajista eroaisi tästä syystä

Tutkimuksen mukaan yli puolet koiranomistajista eroaisi kumppaneistaan, jos koira ei tulisikaan toimeen kumppanin kanssa.

Koira-aiheisiin erikoistunut verkkosivusto Rover.com on julkaissut tekemänsä tutkimuksen tulokset, jossa selvitettiin koiranomistajien ja koirista hullaantuneiden ihmisten piirteitä ja taipumuksia. Tutkimukseen osallistuneista parisuhteessa olevista 54 prosenttia päättäisi parisuhteensa, jos koira ei hyväksyisi omistajansa kumppania.

Noin neljäsosa tutkimukseen osallistuneista kertoi myös joskus ottaneensa koiransa mukaan treffeille.

Lisäksi tutkimuksessa selvisi, että koiranomistajat tykkäävät ottaa kuvia lemmikeistään. Vastanneista jopa 65 prosenttia kertoi ottavansa enemmän kuvia koirastaan kuin puolisostaan.

Vastaajista 47 prosenttia myönsi myös, että viikon ajan erossa oleminen omasta koirasta oli raskaampaa kuin omasta puolisostaan erossa oleminen.

Koira on ystävä, ei esine

Rover.com -verkkosivuston julkaisemat tiedot kertovat, että valtaosa pitää koiraansa ystävänä eikä omaisuutena. Siksi koiran suhtautuminen kumppaniin vaikuttaakin parisuhteeseen.

– Varsinkin nuoret antavat koiralleen paljon huomiota ja hemmottelevat lemmikkejään lahjoilla, koska koira on heidän paras ystävänsä. He haluavat myös olla parhaita ystäviä koiralleen, Rover-sivuston lemmikkiasiantuntija Brandie Gonzalez kertoo.

Lisätietoa ja grafiikkaa tutkimustuloksista on nähtävissä Rover.comin julkaisemassa artikkelissa.


***

1:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.