Naiset haaveilevat salaa samasta asiasta – tätä miehet eivät tohdi edes ajatella!

Yli puolet naisista haaveilee eroavansa puolisostaan, paljastaa yhdysvaltalaislehtien tekemä kysely.

Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta ja yhteistä kieltä on vaikea löytää. Jotenkin pariskunnat kuitenkin onnistuvat elämään pitkiäkin aikoja, joskus koko elämän mitan yhdessä.

Men’s Health - ja Women’s Health -sivustot päättivät selvittää, mistä asioista pariskunnille aiheutuu eniten riitoja. 1 400 vastaajaa kertoivat riitojen syntyvän useimmiten työn, uskottomuuden, rahan, seksin, sukulaisten ja kommunikaatiovaikeuksien takia. Tutkimuksessa selvisi kuitenkin myös mielenkiintoinen yksityiskohta.

Naiset unelmoivat erosta

Paljastui nimittäin, että 53 prosenttia naisista fantasioi erosta. Kumppaninsa jättämisestä unelmoivat naiset ovat enemmistössä, kun taas 44 prosenttia miehistä ei ole edes ajatellut asiaa. Tulos selittänee myös Stanfordin yliopiston tutkimustuloksen, jonka mukaan 69 prosenttia avioeroista tapahtuu naisen aloitteesta.

Parisuhdeneuvoja Laura Doyle ei usko lukujen kertovan mitään siitä, ovatko miehet avioliitoissaan onnellisempia.

– Tulokset kuitenkin kielivät siitä, että naiset ovat alttiimpia tekemään muutoksia, jos eivät ole onnellisia, Doyle sanoo tutkimuksen suorittaneille julkaisuille.

Doylen mukaan naiset arvioivat jatkuvasti suhteen tilaa ja sitä, antaako parisuhde heille saman verran kuin he siihen sijoittavat.

– Miehet yrittävät tehdä kumppaninsa onnelliseksi ja jatkavat totutulla linjalla, vaikkei se toimisikaan, Doyle selittää.

Arkiset riidat voivat olla naisille siis syy tehdä suurempiakin muutoksia elämässä. Doyle neuvookin pareja puhumaan suoraan ja täysin kiertelemättä tarpeistaan, jotta ongelmilta voitaisiin välttyä.

Lähde: Men's Health

***

1:35

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja