Nainen jätti unelmiensa poikaystävän, koska tämä ei tullut toimeen hänen koiransa kanssa – eikä hän ole todellakaan ainut

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Koira sekosi onnesta, kun sen astronauttiomistaja palasi kotiin komennukseltaan.

Brittikyselyn mukaan jopa joka kolmas koiranomistaja valitsisi koiransa kumppaninsa sijaan, jos he tällaisen päätöksen eteen joutuisivat. Mirror-verkkolehden haastattelemalla kolmekymppisellä naisella on vastaavasta tilanteesta omakohtaista kokemusta.

2000 koiranomistajaa tavoittaneessa kyselyssä selvisi, että koiraihmiset arvottavat lemmikkinsä romanttisen rakkauden yläpuolelle. Sen lisäksi, että kolmannes vastaajista valitsisi pakkotilanteessa koiransa kumppaninsa sijaan, 40 prosenttia kertoi antavansa lemmikilleen enemmän huomiota kuin rakkaalleen.

Koirien käyttäytymistieteeseen perehtynyt brittiläinen radiojuontaja Anna Webb ei yllättynyt kyselyn tuloksista.

– Koirat eivät välitä, ovatko hiuksesi huonosti tai farkkusi liian tiukat tai oletko huonolla tuulella, Webb sanoo Mirrorille.

– Ne hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet ja elävät hetkessä.

Unelmakumppani siis.

6-vuotias Bella pystyy siihen, mihin moni mies ei

Myöskään oxfordilainen 33-vuotias romaanikirjailija Zoe May ei yllättynyt kuullessaan, että kolmasosa koiranomistajista valitsee lemmikkinsä rakastajansa sijaan. Hänellä on asiasta omakohtaista kokemusta.

Zoen tämänhetkinen kumppani on 6-vuotias Bella, luonteikas ja pippurinen chihuahuan ja pomeranianin sekoitus.

Zoe ja Bella ovat olleet erottamattomat kuuden vuoden ajan. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

– Heti kun katsoin hänen kirkkaanruskeisiin silmiinsä, tiesin että hän on se oikea, Zoe muistelee parin ensikohtaamista.

Pörröinen Bella on täydellinen halikumppani, joka osaa tulkita naista ja antaa märkiä pusuja tarvittaessa. Koira pystyy siis siihen, mihin moni mies ei.

Poikaystävien tulee tulla toimeen koirien kanssa

Zoe vaatii potentiaaliselta kumppaniltaan ymmärrystä ja rakkautta Bellaa kohtaan.

– Muutama vuosi sitten tapasin unelmamieheni: pitkän, tumman ja pitkähiuksisen. Kävimme muutamilla treffeillä ja meillä todella synkkasi, Zoe kertoo.

Pian pari oli tapaillut jo useamman kuukauden. Ainoa ongelma oli, etteivät mies ja Bella vaikuttaneet tulevan toimeen. Tilanne eskaloitui eräänä aamuna, kun Bella hyppäsi sänkyyn, jossa Zoe ja mies heräilivät. Mies yritti työntää koiran pois sängystä ja Bella alkoi murista. Kun Bella oli hyppäämässä pois sängyltä, mies nosti jalkansa kuin aikoisi potkaista koiraa. Zoe raivoistui ja erosi miehestä välittömästi.

Valinta saattoi olla oikea. Kuten suomalainen sananlasku valistaa: "Ken on julma juhdallensa, hän on valju vaimollensa."

Pian suhteen kariutumisen jälkeen Zoe tapasi netissä toisen mielenkiintoisen miehen, joka kertoi olevansa vegaani. Zoe ajatteli sen olevan hyvä merkki. Täytyyhän ihmisen olla eläinrakas, jos kieltäytyy eläimiä syömästä.

Pian kuitenkin selvisi, että mies oli allerginen koirille. Zoe poisti hänen numeronsa välittömästi.

Koirarakas nainen etsii edelleen elämänsä rakkautta itsensä ja nelijalkaisen ystävänsä rinnalle. Kenties Zoen kannattaa tulevaisuudessa vedota näihin syihin, joiden vuoksi koiranomistaja on paras mahdollinen kumppani.

Lue myös:

    Uusimmat