Yllättääkö? Suuri osa koiranomistajista viettäisi mieluummin aikaa koiransa kuin ihmisten kanssa

Kumman seurassa olisit mieluummin: ihmisporukan vai koirasi? Vastaus on selvä, ainakin tämän amerikkalaisselvityksen mukaan.

2000 koiranomistajaa tutkinut kysely paljasti, että 51 prosenttia omistajista olisi jättänyt ihmiskontaktin väliin viettääkseen aikaa koiransa kanssa. 75 prosenttia vastanneista ei olisi halunnut olla erossa koirastaan lainkaan.

Selvityksen teki koiranpantavalmistaja, kertoo New York Post.

Suurin osa omistajista koki koiran parantavan hyvinvointia

Kuusi kymmenestä vastanneesta koki, että koira huolehti heistä jollakin tavalla; 82 prosenttia omistajista esimerkiksi koki koiran parantaneen henkistä hyvinvointiaan.

Vastanneista valtaosa jutteli koiralleen; moni kertoi lemmikille asioita, joita ei tunnustanut kellekään muulle. Koira oli omistajilleen niin tärkeä, ettei vastaajista suuri osa olisi hyväksynyt kumppania, joka ei pidä hänen koirastaan! Tämä tosin lienee odotettavissa – koiranpantavalmistajan kyselyyn vastasi todennäköisesti ihmisiä, joilla on oma, rakastakin rakkaampi koira.

Mitä mieltä itse olet?


Lähde: Nypost.com

***

1:55

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja