Kissojen omistajat pettävät todennäköisimmin – lemmikki kertoo uskollisuudesta?

Deittisivuston jäseniä analysoineen tutkimuksen mukaan koirien uskollisuus heijastuu myös niiden omistajiin. 

Tuoreen selvityksen mukaan koiranomistajat ovat uskollisempia kuin muiden lemmikkien omistajat. Tulokseen päädyttiin analysoimalla naimisissa oleville henkilöille suunnatun IllicitEncounters-deittisivuston jäseniä.

Seitsemästäsadasta jäsenestä vain kymmenen prosenttia omisti koiran. Tämä kertoo tutkijoiden mukaan hyvin selvästi siitä, että koiran omistajat ovat uskollisia, aivan kuten heidän uskolliset ja rakastavat lemmikkinsä.

Kyselystä selvisi lisäksi, että jopa neljännes sivuston jäsenistä omisti kissan. Päätelmien mukaan kissan omistajat ovat siis kaikkein uskottomimpia.

Näin todennäköisesti lemmikkien omistajat pettävät:

1. Kissa (25%)
2. Kala (16%)
3. Ei lemmikkiä (14%)
4. Hamsteri/Gerbiili (13%)
5. Kani (11%)
6. Matelija (11%)
7. Koira  (10%)

Kissanomistajien uskottomuus tuli yllätyksenä

Kyselyn tulos koiranomistajien uskollisuudesta on erittäin merkittäviä, sillä koirat ovat aina kuuluneet suosituimpien lemmikkieläinten joukkoon. 

– On olemassa lukuisia tutkimuksia, joiden mukaan koiran omistaminen tekee onnellisemmaksi ja terveemmäksi. Nyt uskollisuus voidaan lisätä luetteloon, IllicitEncountersin tiedottaja Christian Grant toteaa.

Grantin mukaan kissanomistajien uskollisuus tuli hänelle hieman yllätyksenä.

– On tiedossa, että kissat ajelehtivat sen luokse, joka tarjoaa niille ruokaa. On kuitenkin yllättävää nähdä, kuinka tämä uskollisuuden puute heijastui tutkimukseen. 

Miten parisuhteen käy, jos puoliso pettää? Videolla seksuaaliterapeutti Maria Linkoaho-Norling vastaa kysymykseen. 


Lähde: Metro 

Lue myös:

    Uusimmat