Ei näin! Äiti nosti haavoittuneen kissapedon autoon – suoraan lapsensa viereen

Kaksi poliisia pelastaa autoon lukittautuneen karhunpennun 1:27
Videolla kaksi poliisia pelastaa autoon lukittautuneen karhunpennun

Amerikkalainen nainen nosti pahasti loukkaantuneen ilveksen autonsa kyytiin. Coloradon metsänvartijat muistuttavat Twitterissä muita välttämään samaa virhettä.

Coloradolainen nainen otti matkan varrelta kyytiinsä loukkaantuneen punailveksen tarkoituksenaan viedä villieläin eläinlääkärille. Nainen asetti villipedon huolimattomasti lapsensa viereen auton takapenkille.

Coloradon metsänvartijoiden mukaan nainen oli onnekas, ettei mitään vakavaa sattunut. 

Järjestöt varoittavat välttämään samaa virhettä

Metsänvartijat päivittivät Twitteriin kuvan kissapedosta auton kyydissä.

– Näetkö tämän ilveksen? Huomaatko sen suuret hampaat? Kuvittele, millaiset kynnet valtavissa tassuissa on, julkaisussa sanotaan.

– Coloradolainen nainen poimi haavoittuneen petoeläimen kyytiinsä ja laittoi sen lapsensa viereen! Älä koskaan poimi villieläintä mukaasi. Hänellä oli onneksi onnea mukana. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

The Gazette -lehden mukaan ilves oli erittäin haavoittunut ja liian väsynyt taistellakseen vastaan, mikä olikin lapsen pelastus. Lapsen ikä ei ole tiedossa, mutta metsänvartijoiden mukaan tilanne olisi voinut olla traaginen.

Ilveksellä oli hieman energiaa, joten se pystyi sähisemään ja murisemaan. Eläin jouduttiin kuitenkin lopettamaan, sillä sen takajalat olivat halvaantuneet.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat