Äiti veti lärvit Leijonakuninkaan aikana, lähti ajamaan lapset kyydissään – 10-vuotias tytär soitti poliisille takapenkiltä

Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin 1:52
Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin.

Koululaistyttö teki kovan, mutta oikean päätöksen ilmiantaessaan oman äitinsä.

10-vuotias yhdysvaltalaistyttö saattoi pelastaa henkiä ilmoittamalla poliisille vaarallisesti hurjastelleesta rattijuoposta. Vieläkin erikoisemman tapauksesta teki se, että kyseinen rattijuoppo oli tytön oma äiti ja tyttö itse istui auton takapenkillä.

31-vuotias äiti oli ollut arizonalaisessa elokuvateatterissa katsomassa Leijonakuningasta yhdessä tyttärensä ja 4-vuotiaiden sukulaistyttöjensä kanssa viime lauantaina.

Äiti nautti esityksen aikana alkoholia, eikä ollut sen päätyttyä minkäänlaisessa ajokunnossa. Viranomaisten mukaan 10-vuotias tyttö oli huutanut ja kiljunut yrittäessään maanitella äitiään pysähtymään, mutta päätyi lopulta soittamaan poliisille.

Epävarmasti ajelleen äidin pysäyttäneen poliisin mukaan tämä löyhkäsi alkoholilta ja sammalsi puhuessaan. Äidin noustua ulos autosta, kaatui hän niille sijoilleen, ja konstaapelin oli kannettava hänet poliisiauton takapenkille.

Äitiä epäillään rattijuopumuksesta, mutta kaikesta huolimatta hän on sitä mieltä, että hänen tyttärensä toimi oikein.

– Tämä on elämäni häpeällisin asia ja suurin epäonnistumiseni vanhempana, äiti kertoo.

– Tyttäreni toimi sankarillisesti ja ehdottomasti oikein.

Lähteet: Metro, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat