Edmonton-pomolta kummallinen avautuminen, haukkui joukkueen runkohyökkääjän täysin – ”Se meni liian pitkälle”

NHL:ssä on käynnissä kaikkien aikojen suomalaiskausi 2:28
Videolla Tulosruudun tilastopaketti NHL:n suomalaiskaudesta.

Edmonton Oilersin johtoportaaseen kuuluva Bob Nicholson haukkui hiljattain kovin sanoin seuran runkohyökkääjä Tobias Riederin. Saksalaispeluri kummastui Nicholsonin erikoisista lausunnoista.

Edmonton Oilersin omistavan Oilers Entertainment Groupin toimitusjohtajana toimiva Nicholson haukkui tylysti Oilers-hyökkää Riederin peliesitykset. Nicholson tylytti Riederia kovin sanoin, ja väitti ettei Edmonton aio tarjota saksalaishyökkääjälle uutta sopimusta kauden päätteeksi.

Riederin kausi on sujunut mollivoittoisesti. 26-vuotias saksalainen ei ole onnistunut maalinteossa tällä kaudella vielä kertaakaan, vaikka otteluita on kertynyt jo 60. Viime kausina Rieder on kuitenkin iskenyt noin 15 osumaa kautta kohden. Rieder tiedostaa itsekin, että kausi on ollut henkilökohtaisesti pettymys

– Minä olen ollut ensimmäisenä myöntämässä, että tämä kausi ei ole ollut minulle hyvä, eikä helppo. Se on ollut vaikeaa, mutta annan silti kaikkeni jäällä jokaisessa ottelussa ja yritän auttaa joukkuettani voittoon, Rieder harmittelee Sportsnetin mukaan.

Vaikka maalinteko on koitunut Riederille suureksi ongelmaksi, kummastelee saksalaishyökkääjä silti Nicholsonin erikoisia kommentteja.

– Se on ikävää ja loukkaavaa. On vaikea lukea, että yksi pelaaja nostetaan yksittäisesti esille noin ja heitetään tavallaan bussin alle. En ole ylpeä kaudestani, mutta olen myöntänyt sen, etten ole pelannut ominaisuuksieni mukaan. Minusta se meni liian pitkälle, ja luulen Bobin tietävän sen myös, Rieder toteaa.

– Minusta ajoitus on hieman outo, koska taistelemme kuitenkin vielä pudotuspelipaikasta.

Lue myös:

    Uusimmat