Edmonton-luotsi vaatii Mikko Koskiselta enemmän – "Hänen on totuttava asioihin"

Mikko Koskinen siirtyi kesällä KHL:stä NHL-seura Edmonton Oilersin organisaatioon. Koskisen alku perinteikkäässä kanadalaisseurassa ei ole alkanut aivan toivotusti.

Koskinen aloitti maanantaina Edmontonin maalilla harjoitusottelussa Calgary Flamesia vastaan. Koskisen otteet jättivät parantamisen varaa, sillä isokokoinen maalivahti päästi kolme maalia selkänsä taakse, joista kaksi livahti helpohkosti verkkoon. 30-vuotias Koskinen vaihdettiin maalilta kahden erän jälkeen.

Koskinen palasi täksi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan kuuden Euroopassa pelatun kauden jälkeen. Edmontonin päävalmentaja Todd McLellan ymmärtää Koskisen vaikeudet.

– On erilaista tulla tällaiseen ympäristöön, kun kenttä on pienempi ja asiat tapahtuvat paljon lähempänä sinua. Hänen täytyy tottua asioihin. Maalivahdit tarvitsevat aikaa löytääkseen pelinsä, McLellan kommentoi Edmonton Sunille.

Edmonton odottaa Koskisesta kovaa kirittäjää ykkösvahdin roolissa viime kausina torjuneelle Cam Talbotille. McLellanin mukaan Koskisen seuraavan esiintymisen on syytä olla parempi, ja ennen kaikkea rennompi.

– Odotamme hänen olevan parempi ja rennompi ensi kerralla. Joskus sinulla voi olla tällaisia paineita, ikään kuin taistelisit Stanley Cup -voitosta, mutta seuraavaan peliin hän tulee hieman rentoutuneempana, McLellan sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat