Edis Tatli kertoi vammastaan – valmentaja naljaili: "Lopettaisi ne volttien tekemiset"

Nyrkkeilytähti Edis Tatli kertoi torstaina kantaluuvammastaan, joka oli paljastunut magneettitutkimuksissa. Tatlin valmentajan Pekka Mäen mukaan vamma ei ole nyrkkeilyn kannalta vakava.

Videolla Edis Tatlin ja hänen tanssiopettajansa Katri Mäkisen cha cha Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa kilpaileva Tatli sai vamman viime viikon tanssiharjoituksissa, kun hän tuli alas hypystä harjoituksissa suoraan vasemman kantapään varaan. Hypyn seurauksena miehen kantaluuhun tuli rankat luuruhjeet. Kantaluun sisäreunassa on murtuman tasoinen löydös.

Tatli siteeraa Instagramissa lääkäreitään, joiden mukaan vammojen paranemiseen menee helposti aikaa kolme kuukautta tai enemmän, mutta leukkaushoitoihin ei ole tarvetta. Tatli saa myös jatkaa tanssiharjoituksia; lääkärit suosittelivat kivun lievitystä ja kantapään silikonipehmusteetta, mutta kehottivat välttämään rankkoja hyppyjä.

Nyrkkeilyharjoitukset voivat niin ikään jatkua, Mäki sanoo MTV Sportille.

– Kyllä hän harjoittelee koko ajan tanssiakin. Hän oli täällä tiistaina salilla treenaamassa.

– Toipumisennuste on kuulemma ihan hyvä. Pitää vain laittaa kantapään geelipohjallisen kaltaista erityissuojaa. En usko, että tämä on nyrkkeilyn kannalta merkittävä vamma, Mäki kommentoi.

Mäki kääntää Tatlin vamman huumoriksi.

– Lopettaisi vain ne volttien tekemiset siellä tanssissa. Pysyisi päkiöillä niin kuin nyrkkeilyssä.

Elokuussa Tatli puolusti voitokkaasti kevyen sarjan Euroopan mestaruuttaan Savonlinnassa espanjalaishaastajaansa Frank Urquiagaa vastaan. Tatli on sittemmin luopunut EM-vyöstään, koska hän haluaa keskittyä maailmanmestaruuden tavoittelemiseen.

Lue myös:

    Uusimmat