Entinen UFC-tähti Ronda Rousey jakoi rajun kuvan: menetti lähes sormensa tv-sarjan kuvauksissa – näytteli kohtauksen loppuun!

Vapaaottelun entinen supertähti Ronda Rousey joutuu kuntouttamaan itseään erikoisesta loukkaantumisesta, joka oli katkaista hänen vasemman käden keskisormensa kokonaan poikki.

Rousey, 32, oli onnettomuuden tapahtuessa mukana Fox-kanavalla pyörivän 9-1-1-sarjan kuvauksissa.

– Outo onnettomuus. Päivän ensimmäisen oton aikana veneen luukku putosi kädelleni, joten minä vain näyttelin kohtauksen loppuun ennen kuin katsoin, Rousey selvitti rajun Instagram-kuvansa yhteydessä.

– Tiedän, että se kuulostaa hullulta, mutta olen tottunut liveyleisöön ja siihen, etten koskaan näytä kipua ulospäin, jos ei minun sitten tarvitse, hän jatkaa.


Rousey kertoi tapauksesta tv-sarjan ohjaajalle ja pian häntä kiidätettiin sairaalaan ambulanssilla. Sormen murtunut luu liitettiin paikoilleen ja jänne kiinnitettiin metallilevyllä ja ruuveilla.

Kovin pitkään ei Rousey pysynyt poissa työpaikaltaan.

– Olin seuraavana päivänä takaisin kuvauksissa, tein kohtaukseni loppuun ja lähdin kotiin toipumaan.

Rousey kertoo olevansa äimistynyt nykylääketieteestä, jonka ansiosta sormi liikkuu jo kohtalaisesti kolmen päivän jälkeen.

Rousey oli vapaaotteluvuosinaan UFC:n kirkkain tähti. Hän ei ole otellut joulukuun 2016 jälkeen. Televisio- ja elokuvaroolien lisäksi hän on nykyään tuttu showpainikehistä. 

Juttua ja otsikkoa muokattu klo 8.08: Rousey on entinen vapaaottelutähti. 

Lue myös:

    Uusimmat