Edesmenneen Hugh Hefnerin puoliso paljastaa: Nämä olivat Playboy-miljonäärin viimeiset sanat

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut 1:30
Näin Hugh Hefnerin kuolemasta uutisoitiin vuonna 2017

Hugh Hefnerin puoliso Crystal Hefner kertoo tuoreessa kirjassaan elämästään Playboy-kartanossa. 

Playboy-miljonääri Hugh Hefnerin kanssa naimisissa ollut malli Crystal Hefner, 37, paljastaa tuoreessa kirjassaan Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself yksityiskohtia Hughin viimeisistä hetkistä. 

Kirjan mukaan viimeiset sanat, jotka Hugh lausui kuolinvuoteellaan puolisolleen Crystalille, olivat "Olen ok". Hugh kuoli 27. syyskuuta vuonna 2017 ollessaan 91-vuotias. Hän kuoli verenmyrkytyksestä aiheutuneeseen sydämen pysähdykseen ja hengitysvajeeseen. Lisäksi hänellä oli vaikea kolibakteeri, joka oli immuuni lääkkeille.

Crystal puhui hiljattain People-lehdelle antamassaan haastattelussa hänen ja Hughin suhteesta sekä elämästään Playboy-kartanossa. Crystal ja häntä 60 vuotta vanhempi Hugh olivat naimisissa vuodesta 2012 alkaen aina Hughin kuolemaan saakka.

Haastattelussa Crystal kertoi, että kun hänhyväksyi ensimmäistä kertaa Hughin kutsun Playboy-kartanoon lokakuussa 2008, hän ajatteli olevansa huipulla.

– Ajattelin, että vau, jos minä vain pidän kaikesta, mistä hän pitää ja teen kaiken mitä hän haluaa minun tekevän, niin minusta tulee suosikki. Ja minä olinkin, mutta menetin itseni siinä prosessissa, hän kuvaili.

Crystal kertoi haastattelussa Hughilla olleen erittäin tiukat säännöt. Hänen mukaansa Hughin "tyttöystävät" saapuivat viikoittain hakemaan Hughilta hyvin tiukasti lasketun korvauksen, joka näiden tuli käyttää itsensä ehostamiseen. Myös ulkonäön suhteen oli sääntöjä.

Kynsilakkamme ei voinut olla muun kuin neutraalin väristä, ei ranskalaista manikyyriä, Crystal luetteli. 

Crystal myös kertoi joutuneensa Hughin käskystä värjäämään juurikasvunsa aina, kun hänen blondatun tukkansa alta alkoi paljastua hänen omaa, ruskeaa hiustaan.

– Minun piti mennä vaalentamaan (juurikasvuni), ja se poltti päänahkaani ja teki rakkuloita.

Edesmenneen Playboy-miljonäärin ohjeet pyörivät Crystalin mukaan hänen päässään edelleen.

Crystal myös kuvaili Playboy-kartanon olleen ennemmin veljeskuntatalo kuin lukaali.

– Sitä paikkaa ei oikeasti siivota niin hyvin, siellä on hometta ja se tuntui jonkin ajan kuluttua rähjäiseltä ja ällöttävältä, hän kertoi.

Crystal kertoo kirjassaan, että Playboy-talon linnut kuolivat janoon, ja se sopii hänen mukaansa vertauskuvaksi myös siellä asuville naisille.

– Minusta tuntuu, että itkin jatkuvasti kaikkea ja kaikkia siellä olevia. Kaikki ne eläimet olivat niin masentuneita ja surullisen näköisiä. Se kaikki oli illuusiota. Rehellisesti sanottuna en edes tiedä olinko onnellinen.

Crystal myös sanoi haastattelussa, ettei hän ollut koskaan rakastunut Hughiin. Hughin viimeisinä elinvuosina Crystal toimi tämän hoitajana.

– Se vaikutti menestys- ja fantasiamaailmalta, mutta kaikkien täytyi maata 80-vuotiaan kanssa. Sillä on hintansa. Kaikella on hintansa, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat