Uutuusdokumentti paljastaa Hugh Hefnerin karmivan puolen – rajujen väitteiden mukaan Playboy-kartanon asukkaita huumattiin kammottavin seurauksin

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut 1:30
Näin Hugh Hefnerin kuolemasta uutisoitiin vuonna 2017

Secrets of Playboy -dokumentin mukaan Hugh Hefnerin elämä oli täynnä karmivia piirteitä.

Tammikuun 24. päivä julkaistaan uusi dokumenttielokuva Secrets of Playboy, jossa valotetaan vaiettuja puolia edesmenneesä Playboy-miljonääri Hugh Hefnerista. Dokumentissa kuvaillaan Hefnerin olleen "vampyyri", joka manipuloi sekä huumasi useita nuoria naisia saadakseen heidät osaksi orgioitaan. 91-vuotiaana syyskuussa 2017 menehtynyt Hefner julisti itse olevansa seksuaalisen vapauden puolustaja.

Uusi dokumenttisarja on kymmenosainen ja siinä kerrotaan, että Hefnerin tiluksilla olisi harjoitettu huumeiden käyttöä, seksuaalista hyväksikäyttöä sekä jopa eläimiin sekaantumista. Sarjassa on haastateltu muun muassa Hefnerin entisiä tyttöystäviä Holly Madisonia sekä Sondra Theodorea ja entistä Playboy-pupua PJ Mastenia.

Nykyään 65-vuotiaan Theodoren mukaan Hefnerin kartanolla harrastettiin ryhmäseksiä viitenä iltana viikossa. Lisäksi Hefnerin kerrotaan järjestäneen "Pig Nights" -nimellä kutsuttuja iltoja, jolloin Hefner järjesti paikalle "rumia" prostituoituja harrastamaan seksiä ystäviensä kanssa. 

Playboyn yökerhojen VIP-jäsenillä oli kerrotusti oikeus tehdä "mitä vain halusivat" ja esimerkiksi Soul Train -ohjelman juontaja Don Cornelius olisi väitetysti pitänyt kahta Playboy-pupua panttivankinaan ja raiskannut toisen heistä. 

Madisonin, joka tapaili Hefneriä kahdeksan vuoden ajan, mukaan Hefner kieltäytyi käyttämästä kondomia seksin aikana. Entinen malli kertoo, että äärimmäinen elämäntyyli sai hänet jopa harkitsemaan itsemurhaa. 

Hefner perusti Playboy-lehden 27-vuotiaana vuonna 1953. Lehden ensimmäisessä kansikuvassa esiintyi Marilyn Monroe. 1970-lukuun mennessä lehden levikki oli miljoonia, jonka myötä Hefner perusti useita Playboy-klubeja. Samoihin aikoihin Hefnerin toimet alkoivat myös kerätä osakseen laajaa kritiikkiä feminismiliikkeen voimistuessa. Hefneriä kritisoitiin elämänsä aikana runsaasti muun muassa naisten esineellistämisestä. 

Playboy-printtilehti lopetettiin vuonna 2020. Viime vuosina useat Hefnerin entiset "playmatet" ovat puhuneet julkisuudessa kokemastaan hyväksikäytöstä ja esittäneet erilaisia väitteitä Hefnerin kartanoiden ja klubien tapahtumista. 

– Se oli kulttimaista. Naiset joutuivat groomingin uhreiksi ja heille uskoteltiin, että he ovat osa perhettä. Hefner todella luuli omistavansa nämä naiset. Meillä oli playmateja, jotka ottivat yliannostuksen, jotka tekivät itsemurhan, Playmate Promotionsin entinen päällikkö Miki Marcia kertoo.

1970-luvulla mainetta kerännyt pornotähti Linda Lovelace puolestaan kertoo, että hänet olisi pakotettu suuseksiin saksanpaimenkoiran kanssa, Hefnerin katsoessa ystäviensä kanssa. Sondra Theodoren mukaan Hefnerin omat seksuaaliset kiinnostukset ulottuivat myös muun muassa yhteen hänen koiristaan. Theodore kertoo dokumentissa, että olisi saanut kerran Hefnerin kiinni, kun tämä "tyydytti" koiraansa. 

– Kysyin, että mitä teet. Hän sanoi, että koirillakin on tarpeet. Käskin häntä lopettamaan. En antanut hänen enää koskaan olla kahden koiramme kanssa.  

Hefneriä aikoinaan tapailleen entisen mallin Sondra Theodoren mukaan huumeiden käyttö oli arkipäivää Hefnerille sekä tämän arjessa mukana olleille. Theodoren mukaan hänet lähetettiin usein Hefnerin toimesta kokaiiniostoksille. Hefnerin entisen assistentin Lisa Loving Barrettin mukaan Hefnerillä oli laaja varasto metakvaloni-unilääkkeitä, jolla esimerkiksi Bill Cosbyn uhrit ovat väittäneet tulleensa huumatuiksi. Barrettin mukaan kyseinen unilääke tunnettiin Hefnerin kartanolla nimellä "jalkojen levittäjät". Lisäksi Hefnerin kerrotaan käyttäneen itse päivittäin pieniä määriä amfetamiinia. 

Erityisesti kokaiinia oli Hefnerin kartanolla niin laajalti saatavilla, että yhden koiran kerrotaan myös tulleen riippuvaiseksi siitä ja nuolleen huumejauhetta kartanon lattioilta. 

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat