Kohu edesmenneen Playboy-mogulin ympärillä paisuu – ex-puoliso sanoo Hugh Hefnerin kiristäneen naisia alastonkuvilla

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner on kuollut 1:30
Näin Hugh Hefnerin kuolemasta uutisoitiin vuonna 2017.

Edesmenneen Playboy-moguli Hugh Hefnerin ex-puoliso vahvisti Hefnerillä olleen tuhansia naisista otettuja alastonkuvia, joita hän käytti kiristystarkoituksessa.

Televisioyhtiö A&E julkaisi 24. tammikuuta kymmenosaisen Secrets of Playboy -dokumentin kaksi ensimmäistä jaksoa. Dokumentti käsittelee Playboy-kartanon pimeää puolta tuoden päivänvaloon Playboy-imperiumin ja sen edesmenneen perustajan, 91-vuotiaana vuonna 2017 menehtyneen Hugh Hefnerin varjeltuja salaisuuksia.

Malli ja tv-persoona Holly Madison seurusteli Hefnerin kanssa vuosina 2001-2008. Madison jätti Playboy-kartanon taakseen kaksikon eron jälkeen ja kertoi ensimmäisen kerran julkisesti Playboy-imperiumiin liittyvistä kokemuksistaan vuonna 2015 julkaistussa kirjassaan.

Madison paljasti A&E:n uutuusdokumentissa uusia, ennenkuulumattomia asioita hänen ja edesmenneen Playboy-mogulin yhteisistä vuosista. Samalla hän kertoi Hefnerillä olleen "kaikenlaisia alastonkuvia" naisista, ja että tämä käytti kuvia kiristämiseen.

Madison kertoi dokumentissa, että kuvat olivat yksi syy sille, miksi hän pysytteli Playboy-kartanossa niin pitkään.

Crystal Hefner, joka oli naimisissa edesmenneen Playboy-mogulin kanssa vuodesta 2012 tämän kuolemaan asti, vahvisti hiljattain Twitterissä Madisonin alastonkuvia koskevat väitteet.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

 – Löysin tuhansia kertakäyttökameralla otettuja kuvia, joista puhut, Holly Madison. Revin ne välittömästi ja tuhosin niistä jokaisen sinun ja lukemattomien muiden naisten vuoksi. Ne ovat poissa, Crystal Hefner kirjoitti.

Playboy kertoi hiljattain julkaisemassaan avoimessa kirjeessä, että se tuomitsee Hefnerin ja muiden dokumentissa ilmenneet teot. 

– Ensinnäkin haluamme sanoa: me luotamme ja vahvistamme naisia ​​ja heidän tarinoitaan, ja tuemme voimakkaasti henkilöitä, jotka ovat tulleet jakamaan kokemuksiaan. Brändinä, jonka ytimessä on seksipositiivisuus, uskomme, että turvallisuus, turvatoimet ja vastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja kaikki vähempi on anteeksiantamatonta, kirjeessä todetaan.

Samaisessa kirjeessä todetaan, ettei Hefnerin perhe ole enää yhteydessä Playboyhin, eikä "nykypäivän Playboy ole Hugh Hefnerin Playboy".

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat