Eastwoodin uusin New Yorkissa

Clint Eastwood tarjoaa erilaisen käänteen väkivaltaan uudessa elokuvassaan Mystic River, joka on mukaansatempaava, psykologinen rikostrilleri. Kaksi raakaa murhaa katkaisevat Bostoniin sijoittuvan tarinan kolmesta lapsuudenystävästä, jotka tragedia liittää yhteen. Elokuva ei kuitenkaan käsittele väkivaltaista oikeudenmukaisuutta, joka on tähän saakka yhdistetty Eastwoodiin hänen lännenelokuviensa ja Likaisen Harryn kautta. Tarina, jonka Eastwood on tuottanut ja ohjannut, kertoo varastetusta viattomuudesta, lasten hyväksikäytöstä ja epäonnistuneesta väkivallasta.

73-vuotias Eastwood, joka kirkkaansinisine silmineen ja valkoisine hiuksineen on yhä komea mies, keskeyttää puheet hänen vanhasta persoonastaan. - Silloin oli silloin ja nyt on nyt, hän sanoi lehdistötilaisuudessa Mystic Riverin lehdistöesityksen jälkeen. - En pyytele anteeksi yhtään elokuvaa. Ajat muuttuvat, ihmiset muuttuvat. Elämä on sellaista.

Mystic River, jonka pääosissa ovat Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon ja Marcia Gay Hardin, aloittaa perjantaina alkavat, 17 päivää kestävät New Yorkin elokuvajuhlat, joilla esitetään 24 elokuvaa. Lisäksi elokuvajuhlilla on kolme erikoistapahtumaa. Mystic Riverin Yhdysvaltain ensi-ilta on ensi viikolla.

Lue myös:

    Uusimmat