Mainos

Dylan: Tein sopimuksen kohtalon kanssa

Bob Dylan kertoo menettäneensä taianomaisen kykynsä, jonka ajamana hän teki ensimmäiset kappaleensa. Nyt 63 vuoden iässä hän kertoo pysyvänsä vauhdissa kohtalon kanssa tekemänsä sopimuksen kanssa.

Kaksi kuukautta omaelämäkertansa ensimmäisen osan julkaisemisen jälkeen antamassaan haastattelussa Dylan osoittautui yhtä hankalaksi haastateltavaksi kuin hän on aina ollut. Hänen vastauksensa kysymyksiin kuuluisuudesta, työstä ja perheestä olivat lyhytsanaisia ja usein arvoituksellisia.

Dylan kertoo tienneensä pienestä pitäen, että hänestä tulee jotain suurta. 1960-luvulla Dylan sanoo jatkaneensa esiintymistä silkasta kunniantunnosta. - Tämä on taas kohtaloa. Tein kauan sitten kaupat sen kanssa. Ja jatkan loppuuni saakka päästäkseni sinne missä nyt olen, hän sanoo.

Dylan puhui myös ongelmistaan kuuluisuuden kanssa. Hän käsittelee asiaa laajasti myös omaelämäkerrassaan. - Tuntuu kuin olisin huijari, kun joku pitää minua jonain, enkä ole sitä, Dylan sanoo. - En ole koskaan halunnut olla profeetta tai pelastaja. Elvis ehkä. Voin kuvitella, kuinka minusta tulee hän.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja