Tässä ovat vuoden hauskimpien kansainvälisten luontokuvien finalistit – mukana naurava käärme ja epäonninen pulu!

Tässä ovat vuoden hauskimpien kansainvälisten villieläinkuvien finalistit – mukana naurava käärme ja epäonninen pulu 0:55
Videolla tämän vuoden hauskimpien villieläinkuvien satoa.

Vuoden 2021 Comedy Wildlife Photo Awards -finalistit on julkistettu, kertoo muun muassa CNN ja Daily Mail.

Tämän vuoden 42 finalistia valittiin yli 7 000 ehdokkaan joukosta. Kuvia on lähetetty hauskaan kilpailuun ympäri maailman.

Tämän vuoden finalisteihin mahtuvat muun muassa hekotteleva käärme, kirahvilla ratsastava apina, epäonninen pulu ja kameraa kisutteleva kala. Katso yllä olevalta videolta tämän vuoden hauskimpien villieläinkuvien satoa!

Viime vuoden voittaja oli Mark Fitzpatrick, joka kuvasi keskisormea näyttävän kilpikonnan Australian suurella valliriutalla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä

Kuka tahansa voi osallistua

Hauskimpien luontokuvien kansainvälisen kilpailun ovat perustaneet kaksi valokuvaajaa Paul Joynson-Hicks, joka muuten on Brittiläisen imperiumin ritarikunnan jäsen ja Tom Sullam. Kaksikko keksi idean työskenneltyään vuosikymmenten ajan Itä-Afrikassa luontokuvaajina.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ideana on kasvattaa tietoisuutta villieläinten suojelemisesta huumorin keinoin. Kilpailun sato toimii perustajien mukaan selkeänä muistutuksena siitä, että villieläinten maailma on uskomatonta ja hulvatonta.

– Meidän on tehtävä kaikkemme suojellaksemme sitä, kaksikko summaa.

Kilpailu järjestettiin ensimmäisen kerran 2015. Sen jälkeen se on kasvattanut nopeasti suosiotaan ja arvostusta valokuvaajien keskuudessa. Osallistuminen on ilmaista ja mukaan on toivotettu tervetulleeksi niin ammattilaisten kuin harrastleijoiden parhaimmat tuotokset.

Voittajaa voi kuka tahansa äänestää ja voittaja julkaistaan 22. lokakuuta. Suosikkiaan voi äänestää 12. lokakuuta asti. Voit äänestää suosikkiasi täältä

Lue myös:

    Uusimmat