Dramaattinen video: 2-vuotias tyttö putosi 12. kerroksen parvekkeelta Vietnamissa – pelastamaan syöksynyttä miestä nimitetään supersankariksi

0:34
Voit katsoa dramaattisen tilanteen videolta.

Vietnamin pääkaupungissa Hanoissa kuljetuspalvelun työntekijää on ylistetty ”supersankariksi”, kun hän otti kiinni kerrostan 12. kerroksesta putoavan kaksivuotiaan tytön ja pelasti tämän kuolemalta.

Nguyen Ngoc Manh, 31, oli viime sunnuntaina istuskelemassa autossaan odottaen seuraavaa kuljetusta, kun kuuli lapsen itkua, hän kertoi vietnamilaismedioille. Sitten hän kuuli naisen kiljuvan ja kurkisti ikkunasta, mistä oikein on kyse.

Hän näki pienen lapsen tasapainoilevan lähes 50 metrin korkeudessa, kerrostalon 12. kerroksessa.

– Näin tytön kiipeilevän parvekkeen ulkopuolella, hän kertoo.

Mies syöksyi ulos autostaan ja kiipesi läheisen pyörävaraston katolle, jotta pääsisi lähemmäs kerrostaloa ja tyttöä.

Video näyttää lapsen putoamisen

Tilanteesta kuvatulla videolla näkyy, kuinka lapsi roikkuu parvekkeen ulkopuolella pitäen kaiteesta kiinni vain yhdellä kädellä, ennen kuin ote irtoaa ja tyttö putoaa. Voit katsoa videon artikkelin alusta.

Nguyen oli onneksi ehtinyt rakennuksen viereen, vaikkakin kompuroi pyörävaraston metallisella katolla. Kun hän näki tytön putoavan, hän heittäytyi ottamaan häntä kiinni.

– Kaikeksi onneksi tyttö putosi syliini. Halasin häntä, ja näin hänen suustaan tulevan verta, se oli todella pelottavaa.

Tyttö vietiin paikalliseen lastensairaalaan, jonka lääkärin mukaan tytön lantio oli mennyt sijoiltaan, mutta muuten hän selvisi ilman vammoja.

Lähde: The Guardian, KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja